Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Nemam seushte dete, ama bremena sum da. No toa ne me pravi beschuvstvitelna ;) Bash naprotiv, ne gledam nishto losho vo toa shto ti go pishav pa da mi replicirash taka. Samata treba da si sozreesh i da se osvestish za shto treba da se lutish. Dali zoshto nekoj ti kazhal za svojata bremenost ili zatoa shto sokrile od tebe, bidejki spored tvoite postovi vo temava i tie i tie se zlobni shto nemozham da go razberam iskreno :^) Mnogu chudno se odnesuvash, nikakov sovet ne primash, nikakva poddrshka ne primash, a si doshla vo temava da gi ocrnuvash site trudni zheni na svetot bidejki ti ne si mozhela da zabremenish. Jas iskreno ti posakuvam shto poskoro da bidesh majka, i isto se nadevam deka shto poskoro ke gi smenish gledishtata okolu temava :)

На zajka1, slobodka, ivi1987 и 13 други им се допаѓа ова.
  2. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.946
    Допаѓања:
    3.929
    Black girl мнoгу пaти сум зaстaнaлa вo вaшa oдбрaнa вo темaвa зaштo сум гo oсетилa тoa, сум гo oсетилa тoј гнев, лутинa, тaгa , сум пoминaлa низ се, и не ми е срaм дa кaжaм. Амa ти девoјче си пoлнa љубoмoрa, гнев, дури лoшa делувaш. Еднoстaвнo дo тoј степен штo не се секaвaм и нa темaвa нa некoј бременoст дa честитaш. Зaрем љубoмoриш и нa жени штo сo гoдини се мaчеле зa дете? Изгледa е тaкa пoшo ти е тешкo и честитo дa кaжеш.
    Oд тебе се шири сaмo негaтивнoст. Среди се зa твoе дoбрo, претерaнo е oвa твoевo.

На slobodka, zuto, Mari-Ja и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.903
    Допаѓања:
    13.527
    Samo edno ke ti kazam: ti si mi najmalku bitna licnost za da se raspravam so tebe tuka. ti sigurno si sozreana dovolno. Gledam po toa sto go sfati. ne vredi da objasnuvam. A da. Moze sum takva zasto imam mnogu dobrini napraveno vo zivotot moj pa sega ne mi se vrati so dobro. A koga ne go znaes mojot problem, podobro kjuti. Ubavo te zamoluvam. Prijatno.

4. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.903
    Допаѓања:
    13.527
    Na temava nema povekje ni da pisam.zasto samo vaseto se prifakja. Tolku osudi. Ti ma od kaj znaes kakvi maki.imam pa da mi sudis. se odjavuvam od temava. eve od mene zasto me napravivte losa. Site sto se obiduvaat da im dade gospod. Toa go imam pisano, no ne si go procitala izgleda. Ajde pozdrav.

5. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.903
    Допаѓања:
    13.527
    A i mi tekna da vi kazam zasto samo mene me osudivte. Imam procitano tuka deka edna feminka bafi imase pisano deka e trudna i nekoi soveti i tie sto imaa problemi i se obiduvaa ja osudija i ja napravija lom. Znaci i tie bile losi i ljubomorni i sebicni. Zatoa se odjavuvam. Zasto samo si prifakjate vam sto vi odgovara. Pozdrav, dobri lugje.

6. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.433
    Bezobrazna si zeno! Eve jas na primer nikogas ne sum te sledela sto pisuvas po temive,no po ovoj komentar ostanav vdzasena,zgrozena.... Ovie zeni vo temava se lavici,borci,kapa im simnuvam! Tolku usponi I padovi ,a tolku optimisti! Zenive se borat so seta sila da uspeat,sekoj den ,sekoja nedela,sekoj mesec e nova nadez za NIV! Zosto ja polnis temava so negativna energija?

На zuto, tanja manja, jacqueline.s и 7 други им се допаѓа ова.
  7. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Ај не карајтесе за глупости .. Да не ја напнуваме темава ..
    Се чека крај месецов да прикачиме по некој позитивен тест ..цела тема да биде со || .. Ќе си даде господ на сите .. Наше е да се трудиме :!: (waiting):muscle:

На bebaa, kukla21, podravka и 10 други им се допаѓа ова.
  8. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.946
    Допаѓања:
    3.929
    Првo не ми се oбрaќaј сo мa, кaде ти е културaтa. Втoрo тукa нa темaвa сите се сo мaки. Имa жени штo сo гoдини се бoрaт и пoминaле се и сештo, oд oнa штo те имaм читaнo ти ни четвртинa немaш минaтo кoгa си веке безoбрaзнa и јaс ке бидaм. Акo си имaш прoблеми вoн темaвa не се истурaј тукa.
    Некoлку жени oд темaвa пoсле дoлгa бoрбa oстaнaa бремени ти честитo не им кaжa, тoa мнoгу гoвoри зa тебе. Пoздрaв и дo тебе.

На zuto, Mari-Ja, Abeja и 2 други им се допаѓа ова.
  9. stejsi2005

stejsi2005 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    1.174
    ЈАс на 22ри добив декември и требаше вчера но нема сеуште...а тест имам дома ама не го праам,ќе почекам барем уште денес и утре ако успеам да се воздржам... :)

На kristince51, Mari-Ja и Bebulleee им се допаѓа ова.
  10. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Бремена си бее :D:D малку да те охрабрам :lol:

На kukla21, Bebulleee и stejsi2005 им се допаѓа ова.
  11. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    јас избрзав , не ја праи мојата грешка :) чекај си неколку дена :) иако јас мислам дека ке добијам незнам ..... ти имаш некои симптоми ???

На stejsi2005 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. stejsi2005

stejsi2005 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    1.174
    Хахаха еееее баш ти фала на позитивните мисли што ми ги праќаш :) Aма знаеш што?И ти си :clap: ....Нека биде на сите овој февруарски месец погодок,исто ко мачки да сме :D

На kukla21, kristince51, tanja manja и 2 други им се допаѓа ова.
  13. stejsi2005

stejsi2005 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    1.174
    Освен што ме наболува доле по малце друго ништо...Мада веќе скоро 10дена и нешто више ги имам тие симптоми,али со послаб интензитет...Баш рано ми се појавија овој месец....А гради и стомак отечен ништо од тоа.. :)

14. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.334
    Стејси и Веда.... имате двете шанси... дури не дојде вештерката... п***** и матер... да не дојде ич 9 месеци :) :) :)

На gabimama2, ivi1987, Mari-Ja и 5 други им се допаѓа ова.
  15. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Јеее и јас сум бремена :D знаеш што овој пат и да имам негативен тест ќе се нацртам уште една линија па што сака нека биде :rofl::rofl:

На zajka1, gabimama2, bebaa и 6 други им се допаѓа ова.
  16. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591

и мене само тоа , ме пецкаа само стомакот и понекогаш градите ама мнг ретко .... дај боже леле дај боже сите да сме овој месец ... најискрено го посакувам за сите ...

На stejsi2005 и Bebulleee им се допаѓа ова.
  17. *Cloudy Girl*

*Cloudy Girl* Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    407
    abe od um me izvajjjjjj pred da stignam da docitam drugo pocnav da se raduvam hahahahhaha

На bebaa, kukla21, stejsi2005 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Хахаха абе си се тешиме со стејси малце да се насмееме напнати сме некако сите во исчекување ..

На kukla21, Momichka, *Cloudy Girl* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.061
    Допаѓања:
    6.550
    @Black girl нема зошто да се стегаш, кажи и. Нема ред за ништо во животот. Кога бев без работа и некој ќе ми каже нашол работа, се полнам со енергија дека еден ден и јас ќе најдам работа. Нормално детали не се важни, ама како инфо е супер. Вчера драга личност ми соопшти дека се фатило, денес за колега, ох се.надевам да биде плодна година за сите <3

На Bebulleee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. stejsi2005

stejsi2005 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    1.174
    Од твоја уста во божји уши :)

На jacqueline.s и Bebulleee им се допаѓа ова.