ok toa si e individualno deka mene prviot pat ne me bolea i odma znaev deka ima nesto bidejki sekogas koga i da me zabolat odma znam deka ke dojde neposakuvanata
bebulee ti imas li nekoj od simptomite na bremenost,ajde ovoj mesec site da imame pozitivni testcinjam
Pred edna nedela mene me fakjaat simptomi. AMA ovoj mesec NEMA nishto samo gradite mi se nadujani ama ne me bolat i ko ke gi pustam racete mi smetaat ahhaha.. stomakot mi e podujan malce, odvreme navreme ke mi se zgadi....eve momentalnoo pijam kapucino i bljak hahah. So gospod napred, utre se nadevam na pozitiven test
Vi ja pustam celata sreka utre da se pofalitee i ti kako mene so gradite hihihi se nadevam samo na ubavo i mora da mislime pozitivno za mokta na potsvesta da si go napravi svoete i navistina da bide pozitivnoo
A da ve prasam. gakjite cel den vcera i denes mi bea vodeni kako pomocana da bev.. Vi se slucuva li toa??
Мене тоа ми се десило после односи си викав спермата да е ама толку течна не е можно плус не станувам одма за да истече таа ..
Феминки , ние со партнерот повеќе се ориентиравме периодов околу подготовки на свадба, од изминатава недела јас се разболев, па морав и амоксиклав да земам Али крвната слика ми е добра, освен што година дена наназад холестеролот ми е нешто покачен.... денес ми е 14ти ден, од вчера повторно се активиравме ако сака да биде, без оглед на се , ќе биде. Иако не форсираме којзнае колку до свадба, сепак желбата е голема и некако не ми се чека Држам среќа сите што сме си тука поддршка, наскоро да држиме едни слатки мали ноџиња
jas nosam sekojdnevna posto na rabota i nemozam taka da sedam 8 saati i mi e non stop mokra sekojdnevnata
Истекува секако од неа, од канали , дури и подоцна утрото, и мене ми се дешава исто. ...сепак ми кажаа дека е тоа нормално, она што е потребно си се задржувало .
pa kako pomocani mos ne ali vcera i nekna koga imav odnosi bev mokra utop hahah bas i se zacudiv a neli plodnite denovi mi pominaa
Zaboraviv da ve prasam mene denes mi se pojavi edna akna vo predelot na ustata takva bolna sto ne e za stiskanje.Vie kako se snaogate so aknite dali vi se ima pojaveno
A i jas si nosam sekojdnevna.. Bez nea nemozam bljak, treba na sekoj 30 min da smenuvam gakji ako ne nosam haha Ajdeeee nekako imam nekoja nadez za utre, kako da ke bidi pozitiven. Se nadevam ne gresamm.