Озбилна си? Хахах и мене сабајле на долната усна, кога се видов се исплашив секако мислам дека нема врска тоа, немам поима веќе, едвај издржувам до тест дејјјј!!! да не се излажам и јас утре сабајле да направам, мислите ќе е паметно ден пред недобивање да го правам?
da da mi se pojavi i znaes odma toa nekako si go povrzuvam za dobivanje ama iman uste da pocekam,inaku za testot ako ima nesto ke pokaze jas mislam i utre.
Мм вика аман стрпи се, ќе го извадиш од памет нема да се огласи до 3 ти месец Ајде ќе видиме, имам дома тестови вчера се обезбедив Туку стомаков бе мн ме мачи, ептен ми е подуен а во устата гадно како она кога сакаш да повратиш, кога ќе се згрозиш, како напрегната за повраќање спремна...
Кај мене е негативен. Со 4дена каснење. Тестот ми е од евтините laboquick ... Ќе видиме понатаму како ќе биди ситуацијата. Ајде чекам 2линии од вас..
@i-v-a-n-4-e честитки од се срцеееее!!! со лесно да биде се! јас останувам на листа на чекање, оти тестот мој само една цртка покажува. ќе си причекам уште некој ден
Ивке мила, бледа е ама ја има, ова е добар тест и голема е веројатноста да е 100% бременост и тоа рана, појди денес уште за бхцг да провериш, по два дена пак и со сигурност ќе знаеш. До тогаш одмарај, мирувај, мисли убаво и се ќе биде во ред