Фала ви на сите за убавите зборови, утре ќе го повторам тестот и правец на гинеколог. Уште еднаш фала ви на сите и што поскоро сите што чекате 2 цртки да ги видите. Сеуште се тресам не можам да поверувам
Убаво бебуленце да си држиш во раце за 9 месеци, @i-v-a-n-4-e бирај си од сликата горе. Чекаме за некој ден слика со две дреч линии, да видиме и ние како изгледа
па добивам околу 30 ден или најкасно 33 ама имам симптоми си казува телцево кога се спрема за добивање . сега нема абер . еве и денес ништо ,дај бозе да сум .... ке видиме незнам ни кога тест да направам сега
да да се е исто, пак нешто ме пецка од време на време ама ништо страсно .... ке направам ама деновиве .иако мислам дека штоп показа негативно ке добијам некако не се надевам .. страв ми е да се надевам и ти чекаш да недобиеш ?
Ajdeeee don t worry Ti si macka, a februari e mesecot na mackite ke bide, samo bez razocaruvanje i gubenje nadez! eve ti edni gushki!
4 дена .... си се тешам дека можеби ама МОЖЕБИ касно се фатило па затоа не се покажа на тест вчера ....
Мене исто градите ме чешаат од време на време ама не ме болат ,чешањето не е мнг често, 2-4 дена ме пецкаше доле ама не постојано исто и тоа од време на време како во плодни денови ... тоа што имам приметено вака поразлично . Може еве да го земам во предвид и спиењето ама и немора. Така попладневни дремки неможам да издржам да не дремнам макар пола саат. Иаку пред да добијам знам бидејки градите ме болат неможам да ги допрам, ме боли стомак мнг ,јадам мнг .... сега се различно затоа сум малку збунета
Epa i kaj mene e taka pred edna nedela me fakjaat simptomi ko ke dobivam. Gradi bolat ne se dopiraat, stomak boli nervoza..jadam na sekoj 1saat-i neknk taka mi beshe 2dena . Sega samo spijam ko mecka.. Ajdee se naadevam ima pozitivno kaj dvete..