Оди преку крв испитај,ако е рана бременост на тест нема да покаже,а преку крв и од малку си покажува.Ајде,ти стискам палци и на тебе и на сите останати побрзо да ни дојдете во Труднички муабети да се дружиме
Не сум в град. Па ќе почекам уште малце.. Ама сигурно знам ако не сега. Еден ден ќе дојдам во труднички и кас и сите од поддршка.
@i-v-a-n-4-e. Zenska ova e edna mnogu ubava vest,prvo otvaranje oci i testot go vidov tvoj,cestito,mislam deka toa e toa sto go sitego cekame i deka ke pocrvene i bledata Sega idi i do ginekolog i dojdi da se pofalis pak...Cestitki od se srce,te zamislivam koja euforija momentalna ja imas...I site onie koj imaat negativni testovi cekam da se pofalat,a jas sega stanuvam i uste ne sum napravila,za nekoe vreme ke go napravam
@i-v-a-n-4-e прекрасно мила <3 биди најсреќната трудница <3 со лесно нека е. Сега не дозволувај ништо да те нејвира, препушти се на уживање за сите други ви посакувам оваа година уште повеќе среќа и да ја блокираме темата, оти нема никој од нас да остане. На труднички да се префрлеме
Osven sto se zgolemeni malce ne me bolat uopste...i ne sum sakala mn kiselo da jadam... zadnjive 10 dena samo nekoi jogurti,ocet mn,portokali jadam..ali voopsto ne obrakjam paznja t.e. se obiduvam zaso na momenti si pomisluvam se do glavata da ne e...
Јас примив прегнил во 10 часот вечерта во петок а инсеминација правев околу 9-10 во неделата. Утрото во тоалет приметив бел исцедок а инсеминација правев за саат-два по тоа, така што нема врска, ти си уште во овулација и целата работа зависи од јајце клетките и квалитетот на спермата (количина, подвижност итн.) И ова не ти го пишувам за утеха туку за поддршка, не биди толкав буквалист па све да сфаќаш точно до буква и до секунда. Ако имало зрели фоликули со јајце клетки и добра сперма, инсеминацијата само ќе им помогне да стигнат едни до други. И не мисли многу што како, само чекај да не добиеш и со два-три дена каснење прави тест. Ти држиме среќа. @i-v-a-n-4-e честитки
Trebase denes sabajle i jasama kasno zaspav pa kasno i se razbudiv,do vecer ke napravam...t.e. za nekoj saat dva,pa ke vidime...