Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    Немој да се секираш и нервираш за глупиости, и јас имав од тие цвекиња почна да опага ама многу сакаат влага и тем.12 степени јас имам други цвекиња во соба си цветат, јас го симнав доле кај свекрвата има стакларник таму цело овенало, и кој да прашам исто му се скучило. Како за тебе за бебе, мене така за работа иако сум на посдипломски почнаа многу да се дизат околу мене мислат дека се повеке од мене, и се исто ме прашуват :се уште не работиш па немора по струка може нешто друго, ама наместо тие мене на игнор јас ставив на игнор полека еден по еден, доволно ми е мм ни ми се иде по гости ни се замарам кој ме сака каква сум јас сум тука, по некоја година кога разбраа пријателство не е кој колку има што има, или дали си мажена ,деца имаш, немаш почнаа сами да се вракаат, така и тие ке пораснат децата ке барат пријателство, а најчесто бараат во тие со помалце обврски па сами ке се вратат еве можеби ке се сетиш за 2-3год на ова. Гушкај си го мм и не се замарај јас пак цел ден сум дома со детенцето единствен вистински пријател.

На bokace и simonka93 им се допаѓа ова.
  2. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Тест тест тест тест ... !!! :clap::beer::beer:

3. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Mozebi rano gi pravev... denes tek 4 den mi kasni...

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.260
    Линија гледаш еднаааа, ЕДНАА ама вредна. Тестот точно даава боле спаси глааваа, ако се две линии, леле двее линии под итно сега ѕвони му БРЕМЕНА СИ КАЖИ МУ. Ххаха ајде да и ја пееме песнава :P :)

На *Cloudy Girl*, Victorian, ssweety и 7 други им се допаѓа ова.
  5. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Хахах дааа ме мрзеше цела да ја пишам . Sure Check :music::music::D:D

На pandelka, Mari-Ja и Bebulleee им се допаѓа ова.
  6. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Хахаххахахахаха луди жени мои ме изнасмејавте :rofl::rofl::rofl:
    Мислам дека мм ќе ми се јави да ми каже дека сум бремена и така ме прашува на секои 5 мин: "ќе имаме бебе? " :party: он пред мене ќе дознае :D
    Тест си викам да причекам уште некој ден. Има clear blue што го зборевме и е 9 евриќи па да не се разочарам ми е страв а и да не ја збогатам аптеката :D
    Сега осеќам тече нешто си викам ете ја, ма јок бре секрет чист не се дава ни она, не прима гостинки месецов и наредните 9 :D

На ssweety, VedaG10, pandelka и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.260
    4 dena ti kasni?? Mislam deka kaza nikigas ne ti kasnelo ili te imam pomesano haha.. Pocekaj uste 2dena max, pa napraj test
    Eden kup zencinja sme mesecov

8. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.125
    Допаѓања:
    40.336
    a preku krv da napravis kolku evrikji e?

9. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Mislam deka e okolu 20 evrenca ama pak si vikam da ne e rano :worried: da pricekam neka si kasni mesec dena :D
    P.s. sega pred da sednam da jadam bev vo wc da mockam, se napiv dve goltki voda, sednav na masa i ajt pak vo wc chshhhh :D
    Ke pisam status si mockame so @VedaG10 na 15 min :D

На pandelka, stejsi2005 и Bebulleee им се допаѓа ова.
  10. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Bebule pre ke dojde den porano nego da zakasni, od prv pat kako sum dobila do den denes. Nikogas ne mi se slucilo vo sred nokj ili da ne osetam deka sum dobila sekogas me zdoboluva jajnik lev ili desen, koj kako e raspolozen :D i si znam.
    Simptomi si znam za dobivanje, 4-5 dena pred gradite nemozam da gi pipnam, apetit do den ot pred da dobijam me drzi pa posle od hrana begam. Sega samo hormoni mi diveat. Sama ne se poznavam. Te u wc, te mi se spie, padni stani sum...

На Bebulleee му/ѝ се допаѓа ова.
  11. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.125
    Допаѓања:
    40.336
    ne e rano za preku krv, ali u sreda ako imas moznost napravi i domasen i preku krv. cestoto mokrenje i topcinjata ne se simptomi za bloody marry :D

На Mari-Ja му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Ahahhahaha ete uste eden antisimpatizer na bloody marry moja :D ostavi nedobivanje kazi so gradive so da pravam :D dara bubamara-radojka voda moze sega da mi nosi hahahahhahah mu vikam na mm vidi vidi ista sum sega kako dara :D vika ista, duri da ve pomesa covek hahahhaha (vel.na gradnik 80, sega 85ka mi se) :D
    Ke pravam test sreda-cetvrtok pa da vidime, ni mene veke mesto ne me faka, sakam da znam ama "on/a" ocigledno uste nekje :D si igrame ze :D na arno neka e smeenjevo so me fati :D

На stejsi2005, coco mademoisele, Bebulleee и 2 други им се допаѓа ова.
  13. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Devojki vcera napisav deka dobiv a ustvari imav samo malko kako kafeavo. Denes posle 2 imam cista krv, a dosega nikogas ne sum imala takva men. Inaku poslednata men mi bese na 6januari. So mislete na toa?

14. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Jas mislam deka treba da pricekas da vidis utre zadutre kako ke e. Kolku sto imam citano na forumov, implantacijsko krvarenje e malku znaci prokrvaruvas i kraj. Da ne te lazam koj znae neka pise, jas bez iskustvo da ne letam :)
    Bitno e da ostanes pozitivna i nasmeana i sto i da se sluci da bides spremna psihicki :*

15. Kristula

Kristula Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.823
    Eve i jas se vrakam:) se pribrav, sozemav i oporaviv. Uste malku pa i navecer nema da mislam kolku mu bev luta na mm.
    So ogled na situacijata, kaj mene nema da ima nisto mesecov. Dojdov samo za da navivam (fingers)
    Ajde sto pobrzo neka ima pozitiven pocetok na mesecov! Plus znaete deka fevruari e ljubovem mesec;) site da udrite na galenje!
    Ubava vecer vi posakuvam:hug:

На *Cloudy Girl*, ssweety, pandelka и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.260
    И јас сум мочлаа :$

На wannaBeMomma и Mari-Ja им се допаѓа ова.
  17. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Фемина месечен хороскоп - Февруари ќе им донесе позитивен тест за бременост на некои ракови кои се во брак или во врска и неизбежно ќе им го промени животот.
    Пишуваше и за јануари, ама уште сум на stand by, па добро е што продолжува и за фев, се извадија некако :D8):$:inlove::party:

На Kristula, pandelka, stejsi2005 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    Леле таа реклама , ух ќерка ми ја знае на памет и еднаш се шетаме таа си пее јас не ни забележав гледам луѓе се окренуваат и гледат во нас, колку се усрамив, ајде со среќа на сите нека фебруари е среќен на сите и само во труднички муабети да ве читам .

На ssweety, Mari-Ja и Bebulleee им се допаѓа ова.
  19. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.260
    :rofl::rofl:
    Хаахах и свекорми си ја пеј таа песна. Ама наместо ШУР ЧЕК.. Тој вели ``ЖУР ЧЕ``:bow::rofl:

На kristince51, ssweety и Mari-Ja им се допаѓа ова.
  20. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Не сум ја знаела рекламата и ајде сега ја пуштам на youtube и ми излегува прво бугарската верзија :D
    Бугарскиот ми е смешен сам по себе па рекламата е вриштење :D :D :D
    p.s. Сега да имав тест одма ќе го правев. Пуста нетрпеливост, ќе ме изеде :D

На Bebulleee му/ѝ се допаѓа ова.