Уште, да. Ама и минатиот доцнеше едно 17 дена. претходно си беше ок, плус минус еден ден не го бројам во нередовност
Знам за минатиот пат,не беше хумано тоа доцнење туку ајде да видиме дали од нешто друго ќе е сега....
@Bebulleee ајде радосни вести... @Mari-Ja не ја исклучувај можноста и од цветна бременост @VedaG10 ајде чекаме
Ништо и кај мене направив тест сабајле и беше негативен , отидов да ми земат крв викам ај може тоа е посигурно и чекам резултати сега да ми стигнат на маил .... НО почна да ме боли стомак мислам дека ке добијам .Одвај чекам да ми пробие да се напијам кетонал пошто мнг ме боли .Вечер т.е после работа ке се јавам на гинеко да заказам преглед .... тоа е тоа женички .... Мислам дека не добивав бидејки мислев и бев згрчеа и сабајле кога видов една црта се опустив и еве сега ке добијам .....
Nema nishto i kaj mene, sega se vrativ od kaj genikologot, mi rece deka nema ni cista ama nema ni bremenost. Mi rece da pocekam do ponedelnik ako ne mi dojdi pak da odam. Reche ili e rano, ili imas nekoj stres.. Tolku od mene.
Јас толку бев убедена овој пат , имав толку симптоми ама ништо од тоа .... некако безвезе ми е ... чекам да ми стигант резултатите од крв. се е и од стрес и од тоа што сме во исчекување едноставно во грч цело време . Кога ке се опуштам незнам ....
мило ми е што ти помогнале јас ги пиев цела година без прекин незнам и јас колку шишенца испив ми помагаат само за да си ги смирам болките од менс а за друго не.
Ne da mi e bezveza.. Boo I jas imav golema nadez, do dusha nrmam bolki nigde pa uste si se nadevam so ke bidi neka bidi
Dragi moi @VedaG10 i @Bebulleee ne ocajuvajte! Glavata gore i kje bide, pa neli e feb mesec na mackite?! Ajde zeni nema otkazuvanje! Koga nema da ocekuvate, e togas ke bide! Bez sekiracii i nervozi vi se molam gushki do dvete!
Знам дека лесно е да се каже,а тешко да се оствари ама ОПУШТЕТЕ СЕ! Многу мислење и стегање не е убаво...Опуштете се и уживајте
И јас да се пријавам, ништо и овој месец, два дена порано овој пат, барем да не се надевам залудно ко претходниот месец
Девојки дали сметате дека во плодни денови подобро е да се има однос секој ден или преку еден ден? Фала и Ви ја пуштам сета среќа на светот на сите Вас