Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Јас да го видам мм да расправа приватни работи со мои колеги - трета светска војна ќе биде.

На rose60, MilaP, simonka93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    72.710
    И плус којзнае што им кажува, може зборува лошо за неа,и со самото тоа што праќа други да и кажат дека неможе да оди, ја покажува својата "љубов"

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.061
    Допаѓања:
    6.550
    EКСПЕРТСКО КОНЗИЛИЈАРНО МИСЛЕЊЕ
    што значи ова?

4. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Така е - јас затоа и реков, она треба да се преиспита што она бара и очекува од нивната врска, од нивното семејство.

На simonka93 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Мислење со потпис од 3 специјалисти

На Momichka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.061
    Допаѓања:
    6.550
    Ах бе @kukla21 што ќе правиме без тебе :hug:

На Mina Mouse, Miss.Sweet, podravka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    Toa e veke druga tema. Iako i @Bebulleee li spoman i nejziniot si razgovaral so prijatel. I mazite zboruvaat nema nisto tabu vo toa. Mene poveke mi preci sto dozvolivme negovite da ni se mesaat,pa majka mu i raskaza na drugava snajka,ona na sestra i i se rasiri kaj se stigne ama site na mutavi se pravevme. Takvi se lugeto od selska okolina se a se raskaze. Jas im veruvav deka sakaat da pomognat ama ete se vide poveke odmognaa. Videte neplodnost i za 2ca e teska a koga ke se umesa se veruvajte ne spasnka serija nit na turskive ova go nemaat.

8. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Ти не разграничуваш колега од другар/пријател?! За мене тоа не е исто.

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. QueenP

QueenP Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    5.230
    lele se naeziv od tvojata prikazna zarem si dolzna da trpis psihicko maltertiranje stom si kazuvas po forumi sigurno ti e mnogu tesko ceni se malku sebesi kazi im na roditelite sigurno kje ti pomognat ne si ti vinovna ako nemate deca site nie ovde se macime za bebe od tolku stres sekako deka nema da zabremenis lele boze kolku mi e zal

10. Nezna srnicka

Nezna srnicka Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2015
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    32
    Zenicki vcera pravev hsg i proodni mi se kanalite na maz mi spermogramot e super no jas 2 godini nemozam fa zabremenam sp prvoto odma zabremeniv ve molam kazete za tie lepenkite za ovulacija da pocnam da ja sledsm i dali ste imale pozitivno iskustvo ako ne bide nisto ovoj mesec pocnuvam naredniot so klomofen

11. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.125
    Допаѓања:
    40.336

Зарем ке и судиме?
    Ако можеме/сакаме да и дадеме некој збор на поддршка, ако не нема потреба од вакви осудувачки коментари и иронични прашања, сериозно. На кого сака ке раскажува нејзин живот е. Овде сме да се ислушаме, споделиме маки, радости, среќи и несреќи итн.

@vichy Тебе мила би ти рекла само едно, со ладна глава седни и размисли, дали вреди животот да ти помине со една таква личност која не те е.е два посто? Која е толку егоистична што си е битен само сам на себе? Он не сака да има дете!
    Дали вреди животот да ти помине во нервози, стресови и триста болести како резултат на тоа?
    Верувај ќе си најдеш човек што животот ќе го дава за тебе и ќе добиете дете на било каков начин.

На newring86, Cka, tanja manja и 8 други им се допаѓа ова.
  12. tance <3

tance <3 Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2016
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    142
    Privatno 4500 -5000 den. a drzavno 900 den.

13. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Мое е што ќе пишам на база на тоа што сум читала за неа.

14. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Извини ако звучи грубо,после сето ова што го имаш пишано ,те читав и во други теми , јас незнам дали би сакала дете со таков маж ,и да го растам во таква фамилија, како може да бира тој како ќе го добиете детето, не веле дај боже како било само да имаме, што памет има тој, нема ни да му даде господ со такво размислување .. Кој е тој да кажува дека не му се свиѓа дете по вештачки пат .. свашта ..

15. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.061
    Допаѓања:
    6.550
    @vichy секоја чест од каде ја вадиш енергијата.
    Во овие осамени битки, ако самите партнери не си се меѓусебна поддршка, не знам од каде би почнале.
    Битки сами со себе, паѓање и станување на секој чекор, ама некако се исправуваме и почнуваме пак од ново, исполнувајќи си ја душата со нови надежи.

Мила, ти ја посакувам сета среќа сепак не ги окривувај другите.
    Анализата почни ја од себе, работи на подобрување на слабостите, па потоа барај другите да се сменат.
    Ако некој каже нешто, тоа е негов проблем. Ако ти си тема на разговор во селото, тоа не е твој проблем. Тие секогаш ќе зборуваат.
    Твојот проблем е комуникацијата со маж ти. Ти посакувам среќа и позитивен осврт на настаните :l:

На Mina Mouse и vichy им се допаѓа ова.
  16. coco mademoisele

coco mademoisele Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2015
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    900
    Посакувам да има некоја Битолчанка меѓу вас...па да се најдиме некаде,па да ја гушнам да се изнаплачам..со поглед болката да си ја разбереме...;(;(:(

На manako и *Cloudy Girl* им се допаѓа ова.
  17. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    Energijata ja vadam/vadev od verbata/nadezta deka eden den soprugot na koj mu kazav da vo dobro i ZLO ke sfati deka so godini sme vo zlo od koe samite nie 2ca ke se izvleceme a ne so se negovite ne grb. Nie nemame komunikacija zosto nego mu vlijaat negovite vo se. Pred inseminacijata sega pak sakase da mi se premisli kako pred 2god. zosto svekor mi rece nema inseminacija nema te potreba da si trosite pari do tebe snao e problemot ako ne mozes sama da se smiris i si go resis toa e toa. I mm ko opitno gluvce pokute. Ama deka mi veti a i veke zemav hormoni se nakani i normalno znaevme i 2ta deka nema da e uspesno po tolku stresovi. Ne gi razbiram. Mnogu cudni luge. Vikaat sakaat vnuce(mm dete) ama koga se prezemaat cekori za resavanje na problemot samo odolgovlekuvaat. Uzas. Uh i jas se nadevam na nesto ubavo. Moze eden den ke sfati sto se pravev/pravam.

18. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.125
    Допаѓања:
    40.336
    te molam pisi mi lp, jas ne mozam.

19. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Јас посакувам тетовчанка
    :?:

На coco mademoisele му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @vichy А си размислила ли, дека може до мт е проблемот за забременувањето, и дека Бог намерно ти прави вака за да ти текне да се откажеш од таков идиот ? Додека немаш деца со него :(
    И ти чува некој подобар за тебе ?

На Abeja, mareane, simonka93 и 4 други им се допаѓа ова.