Ме пресмеа прва си што се јавува од спална ај од сега обавезно сите да си праќаме поздрави тазе од сексуалната соба
Јас ја викам ''Шок Соба'' Можам да кажам дека и јас од таму ве поздравувам. Не сме џабе во месецот на мачките
Значи ептен се изнервирав!! пред 1,5 месец резултатот на ТСХ беше 0,05 - сега 4,19. И тогаш терапија и сега терапија примав, малку намалена. Ќе ги правам во систина пак, затоа што нормално не ми било толку високо, не па со терапија. А бе ќе се убијам еј!!!!
Kade pravese? Da ne e greska? Jas lani pravev vo rumunska hormoni i spored niv vleguvav vo rana menopauza sekako ne bese tocno, ama bese dovolno da me izvadat od pamet pa posle mi se pravdaa demek mozda aparatot ne bil ubavo iscisten ili ne znam sto...gluposti! Da si proveris pak i da ne mi se nerviras za dzabe
Se javuvam od mojata seks soba Edit: vecer odime na edna ubava vecera pa mozi i vtorpat ke se javam od tuka ako mu se posreki na mm da dobie repete
кукле од колку пиеш сега? Мене од 25мг преку недела и 50 за викенд ми дојде до 0,064, продолжив само со 25, сега ми е уште пониско 0,023 да се чуди човек
Хахах, не ни помислив дека би можело да биде чудно, и онака си пишуваме све и свашта. Ви пишав одма после чинот лежев малку да не станувам одма, па викам да се јавам Ама не бев гола, да не ви падне непријатно Ќе ви пишам пак следен пат, ќе се вклучам во живо од самото место, останете на каналот
Гарант е некоја грешка ако ни без терапија никогаш не било толку високо. Затоа немам доверба во болнициве, најмногу државните :/
Пијам 4 дена 50, а 3 25. Утре ќе испитам и во Систина пред да одам на преглед. Едноставно не ми е верно дека ова може да се случи - па за толку кратко време!?
Само што прочитав еден убав стих во Нов завет, сакам да го споделам со вас, ако може Малку добра мисла и мотивација. ”Молете и ќе ви се даде; барајте и ќе најдете; чукајте и ќе ви се отвори. Зашто секој кој моли, добива; кој бара, наоѓа, и на оној кој чука, ќе му се отвори. Или, кој е тој човек меѓу вас, кој на својот син ако му побара леб, ќе му даде камен? Или, ако му побара риба, ќе му даде ли змија? И така, ако вие, кои сте зли, знаете да им давате добри дарови на своите чеда, колку повеќе вашиот Татко, Кој е во небесата, ќе им даде добра на оние, кои Го молат?” Матеј 7:7-11
Грешкa е сигурнo, прoвери нa другo местo, биoхемијa мoжеш aкo не ти се дaвaaт пaри, aкo не привaтнo. Сигурнo или смешaле нештo или реaгенсите не им се дoбри, вoенa прoверувaше пaк?
Јас да се пријавам од собата на големиот Брат се испокаравме, лом се направивме. Живците ми ги кине од вчера па и денес си продужи. Некако разочарано се осеќам од мм. Дали премногу барам и очекувам од него или пак сум само емотивно нестабилна па и јас не знам што сакам, не знам, ама битно секс нема да има у догледно време у наша спална...