Хахах, откачена... Како те држи место не знам. Еј а сега ми текна да ви кажам, да не сликам сега по дома да ме види мм. Yours truly оптимистот си нарача маички од интернет уште првиот месец кога почнавме да пробуваме. За сите по една, за мм, за сестра ми, за мајка ми, татко ми и брат му. This guy is going to be daddy, This girl is going to be aunt, Best uncle ever, Best grandpa in the world итн. И сега си ги кријам со месеци во плакар да не ми ги види некој... не ми се верува. Жалничко малку ама си се чудам колку сум била оптимист, ги нарачав уште после првиот секс мислам Се надевам дека ќе добијам шанса некогаш да им ги дадам. Сакав на мм ми цело пакетче да му направам со маичката и бебешки ствари и да го снимам кога ќе му го дадам, а после заедно да ја снимаме реакцијата на моите. Ахх, планови, планови. Тие планови ме сјебаа во животот Ајде, се надевам ќе имам шанса, пред да ги изедат молци во плакар ако не дај Боже чекаме со години Да се насмееме малку на своја сметка.
Јaс чувaм бебешкa кремa и лoсиoн зa трудници дoбиени нa нaгрaднa игрa веќе гoдинa ипoл, и еве кoнечнo им дoјде редoт Среќa имaaт рoк уште
@thebabylover so lesno i so sreka! Se da bide vo red Inaku da vi kazam, preeska smetam nesto okolu datumot za dobivanje, vrtam niz kalendar i ubedena deka januari imal 29 dena, nesto ne mi ispagja ccc uste nekoj saat ako zjapav vo kalendar,moze stvarno 29 ke se napravese. Denot D kaj mene treba da e petok. Samo ne mi se veruva deka ke doturkam do petok. Simptomi eden kup i maka mi e epten. Imam eden izmislen simptom sto si go imam nareceno "kapka" toa e momentot koga mislam deka kaj i da e ke kapne i samo se proveruvam Zeni so sreka na site se nadevam na uste mnogu II ovoj mesec
Zenski daj ve molam kaziteme sto e so mene koi sto ima povise iskustvooo...ve molam pomognetemiii ne me ignorirajtee...mi kasnat 3 dena gradive previse me bolat venote sve mi izlegoaa...me macr mnogu malce bolki lazni pod stomacevo kj matkava...i pozadi kicmava malku me bolii...mislite rano e za test ili ne sum bremena ili pojma nemamm..
Okeyy falaa na odgovorceto odnak utre ke si zemam test ama mora sabajle so prva mokraca ili nema vezee..???
Хахаха усте не знам дали е сумм..иначе фала па ке ви кажам у четврток...па дај боже на сите нас ке помогне сто сакаме мамички да сме
Јас за прв симтом го сметам гадењето од цигаре.После тоа стомакот ме болеше толку многу што се напив кетоналче бидејки бев на работа а не ни ми каснеше.Утрата ден пак се разбудив со болки во стомак и мислев секој момент ке добијам па трчав ко улава до вц нон стоп.Еден ден пред да добијам направив тест и беше со втора бледа линија која спие моментално до мене додека ви пишувам.Градите исто ме болеа и вени сини многу се познаваа.Така да @Beby $ наутро да направиш обавезно тест,некои од твоите,беа и мои симтоми.Со срека