Хммм да и кај мене исто има превоше сини врни тоа никат сум немала обично коса ми доаѓаат тврди и ме болат градиве амаа сега сини вени се гледаа многу имам како брло исцедок све мислам дека ќе добиам ама не се гадам од нисто кај маткава со е ме боли ама не јаки болки него ме фака па пуста...и коа се вртим на срана да лежам осекам несто у маткава..многу чуден осет имам
Секоја жена има различни симтоми,еве другарка ми ништо не почуствува а бремена била.Сон си сонив јас,ми дошла теткава ама крв на сите страни,и не дојде...Едноставно некои знаат кога се бремени Ви посакувам многу срека
Да да тоа е нормално и ја првпат кога бев бременане ни знаев дека сум не ни имав осет...ама до 3 месеца и требасе да се анортита не бесе и реду далеку од сите васс...у затоа не сумм многу искусна од вакви нестаа...и плус не сум некоја стараа хахах па да бидам искусна од вакви неста
Не знаев за ова,жал ми е што си доживеала такво нешто.За утеха и јас имам исто доживеано,ама се се средува,само не мисли на тоа.Што е твое ке си дојде
Па да бидам искрена малку сум на паники и затоа повисе се интересирам и сакам да знамм...поради тоа што тои осет е превише гаденн
Imam pisano ali pak ke kazam moze a i nemora so prva mokraca edino da si zemes malku e poskap jas go kupiv 188den testot Self Clear koj e najcuvstvitel na hormonot za bremenost i pokazuva vo bilo koe vreme tocnost 99,9,so sreka
ако веке ти доцни ко тест и да го земеш ке покаже точно, јас се скарав одамна со тестовите, првите месеци купував, и тоа по 2-3 сега чекам повеке време да ми задоцни ама не се случило тоа Инаку јас треба да (не) добијам на 15ти. До денеска си се филмав дека имам некој симптом ама денес коа си видов 2 нови мозолки, што ми др знак дека ке добијам, ми стана јасно дека нема ништо ни овој месец.
Добро утро од мене женички како сте ми? Убаво сте се распишале, ве читам да не речите Бебуле ја нема. Реков аамо да ве поздравам, надвор времето е катастрофа, мислам дека човек ќе го крени од шо дува. Ајде ве гушкам ситее
Сигурно некоја лабораторија во Битола нема да ја крене ветров да за испиташ бета хцг и да не израдуваш сите овде..доста веќе чекаме,не ти е жал?
Dobar den i od mene pijam caj i citam, vo ocekuvanje sum deka ke ima novi mami mesecov ete imam nekoe cuvstvo ubavo @Bebulleee kolku dena se stori tvoevo docnenje? @CocaColla ne se otkazuvaj! Mozolce ne mora da znaci deka ke dobies. @*Cloudy Girl* ti do kaj si? Ubav den vi posakuvam
Кристинче, дали продолжи со достинекс откако остана бремена? Мене еден доктор вика продолжи, друг нема шанси вика.
Вчера ќе ти пишев, викам Бебуле ја нема Инаку јас ноќеска сум сонувала дека ми протекува нешто и си викам во сонот, леле дај Боже да е имплантациско крварење и седнувам на шолја и одеднаш почнува да тече дреч црвена крв. И си гледам и си викам, Хмм ова е ту мач за имплантациско, добив изгледа пет дена порано, што никогаш не ми се случило. Толку беше сонот. Не знам дали значи нешто друго, освен тоа дека вчера ме болеше десен јајник, па си размислував нешто за имплантациско пред да заспијам
@Enni545 не, веднаш го прекинав по совет на гинеколог и ендокинолог. Ако има потреба во бременост се пие бромергон тој е безбеден, а за достинекс нема доволно информации за безбедност. До 12 недела го проверував нонстоп, на граница беше и не пиев ништо. После сам расте од бременоста.
Ајде и јас да ве поздравам. Така седам пред компјутер на работа, ама ИЧ ништо не ми се фаќа да сработам. Само ве читам.... и си се надевам... за сите НАС Нека минуваат побрзо деновиве и секој нека си го дочека тоа што го очекува. Ве гушкам