Во петок одам на мерење на фоликули , и овие денови се чуваме за кога ке треба да има материјал квалитетен дали е правилно незнам ..
Кукла, не си ги оптеретувај мислите. Читај нешто, работи и сконцентрирај се на тоа што работиш, гледај филм. Има една изрека -Што зрачиш-то привлачиш. Ако посееме убави мисли ќе вродат убав плод. Ако посееме лошо семе (лоши мисли) ќе добиеме лош плод. Се ќе биде добро. Имај убави мисли. Викај си.. Јас можам... Јас ќе успеам. ,,Постои само еден процес на исцелување и се нарекува вера.Постои само една исцелителска моќ и се нарекува потсвест,, Наполни ја твојата потсвест со убави нешта. Ти посакувам II цртки наскоро!
Преку глава ми е од се. Си го фрлив здравјето од нерви, при толку доцнење и да ти дојди е не е фер вака. Шо сака нека е. Веќе не се замарам.
Zenickiii napraviv testt iiiiiiiiii pozitivenn izlezeee || ☺️☺️☺️ Ama utre ce idem na zenski da se osiguramm)
Falaaaa vi na site srcijna paa daj bozee posle menee siteee da si imate 2 crti vi posakuvam od sveee srceeee...pa da mi dadete odgovor ce cekamm))
mene pa i dvete doktorki mi kazaa deka se pie dostineks vo bremenost samo sto ne zapamtiv do koja nedela oti jas imav pokacen prl ama lani pa oni gresno me razbraa pa mi go kazaa ova
Ги земав резулатите од хормоните. Тсх 6,70 Треба за ова терапија или не? Немам памет и нерви веќе, во рок од 14 дена одам кај матичниот 5 пати и ме заборави човеков па денес се од почеток мораше да му објаснувам али тоа е.
Dolna granica e 4ipol za tsh, mislam deka e pokachen so ogled na brojkata, a i vo bremenost nekolku doktori mi imaat kazano deka treba da e pod 3,idealno 2ipol. Jas mislam deka ti e vreme da go smenish matichniot, ednostavno nikakov uspeh nemash kaj ovoj.