Ne se nerviraj insekiraj se ke bide...da ti kazam iskreno istoto i ka kako tebe se nervirav posto i mene mi kasnea 7 dena mislev bremena sum taman napraev termina za na zenski mi dojdoaa...taka bev nanervirana i posle toa si rekov so saka neka bide ne me int..2 месеца не се замарав се опустов и еве бебее
Sigurno terapija ke ti dadat @bokace , samo prestani da se nerviras, (ZNAM DEKA E NEVOZMOZNO) no taka samo si poremetuvas se na tebe. Te gushkam
Мене ми се.пoкaчи нa 4.14 пa ми дaдoa и уште пијaм и вo бременoст. Дефинитивнo требa терaпијa зa oвaa вреднoст. Испитaј и тирoидни aнтителa.
Дoстинекс не е дoвoлнo испитaн вo бременoст, зaтoa се прoдoлжувa сo брoмергoн. Јaс крaткo пред дa зaбременaм ми гo дaдoa брoмергoнoт, пред тoa две ипoл гoдини пиев дoстинекс. Гo пиев пo 1/4 дo 12 г.н и прекинaв пoсле.
Не беше мнoгу oкoлу 40 беше aмa зa бременoст сепaк висoкo и гo oдржувaв низoк. А симптoми никaкви немaв.
Aiii ajde cestitki, jas sega vidov i ne mi beshe bas jasno so mi pisuvase na citiranoto. Hehe bash se izraduvav so lesno da ti e
Ни мн чување не е на арно, после петтиот ден почнуваат да умираат сперматозоидите, па ако оставите голема пауза нема да има квалитетен материјал. Темпирајте си најдобро 4 дена апстиненција за најквалитетна сперма, барем од све што имам прочитано јас.
Srceee cestitki imaj si lesna i ubava bremenost.Pa ovoj mesec site sto cekame ti da povleces noga inaku vie kolku vreme se obiduvavte.Pozdrav guskiiii
И јас да ви де придружам во групава. Накратко ќе ви го објаснам мојот проблем. Одсекогаш сум имала долги циклуси (32-50 дена), на редовни гинеколошки прегледи гинекологот ми видел неколку пати фолекул.. Пред година дена се опседнав со мојот циклус и почнав да пијам фемисан а, по два месеца одкако ги прекинав ми се појавија цисти (дијагноза микроцистични јајници-а претходно ги немав), хормони ок, идев на фолекуометрија фолелулот ми порасна до 16 мм и после почна да се намалува, докторот рече не е страшно кога ќе работите на случајот ако не бива 6 месеци ќе почнеме со тетапии. Веќе три месеци како се обидуваме, денеска ми е 28 ден од циклус и два дена нон стоп идам во вц, денеска цел ден на работа имам чуство како да ми се мочка а ке отидам во тоалет и по некоја капка, зошто често знам да имам проблеми со уринарни бактерии си помислив тоа е, ама бришејќи се имав кафеав исцедок, па подоцна бел исцеок измешан со крв, и сега немам ништо, сигурно не е менструација зашо никогаш не сум добила на 28 дена а и имаше малку крв и веќе нема. Се надевам дека не е некоја инфркција/бактрија и се надрвам дека сите ќе си одиме од групава во најскоро време
Jas od denes pocnav da pijam Maka od 500mg da napomenam deka valjda neam problem so hormoni deka imam redoven ciklus.Ima li sansi od makata da si isporemetam hormoni??
па не мора ама секогаш ми се појавуваат пред идење, а од синока ми се појавија и други симптоми што ги имам пред добивање, нервоза, преголема чувствителност, градите наболуваат и само благо ми се јаде, ај уште некој ден ке бидам оптимист ... @Beby $ честитки и уживај