Висок ти е прл - треба са е 15/16, не повеќе иако горна граница е околу 25. За ХСГ на приватно се јавуваш во болницата каде сакаш да го правиш и тоа е тоа. Чини околу 5000мкд и се прави околу 9-11 ден од циклус.
Ete vide, nenamerno te zarekov, znaci mesecov e tvoj! Bez razmisluvanje! Mislev na i-v-a-n-4-e ona ni bese predposledna trudnicka
Fala na odgovorot Ne sum zadovolna od maticn dok ne znam so kartoni kaj koj dok da se obratam znai jas sum trebala da primam terapija za prolactinot a ona mi soli pamet
Кај толоски е 4200 баш денес се јавив и треба да носиш седиментација не постара од 7 дена (најдобро да си ја направиш крвната слика на 2 ден од мензисот) кога ќе добиеш мензис се јавуваш и закажуваш зависи колку дена трае мензисот
Вака бидејќи јас сакам да одам на инсеминација прво направив пап после тоа брисеви ми земаа и сега треба да направам ХСГи на 3 ден од циклусот се прави хормони и ти треба спермограм од две различни места со месец дена разлика откако сето ова ќе направиш дај боже се да е во ред со документите одиш за инсеминација каде планираш да ја направиш
@kukla21 има нешто новичко направи ли тестчето или пак држиш неизвесност Ајде ајде ајде нека биде......
Mojava tetka trgna veke.Vakvi grcevi I cuvstvo vo zeludnik se tipicni samo za nea.Vecerva si ja cekam.
Ми се смачи да проверувам како идиот на секое да трчам во вц Ама, има една светла точка - ако ми дојде сега ќе правам хсг во сабота, па не мора да барам слободни денови и да се објаснувам на работа
Naredna ne ovaa. Togas mi e 9- ti den ako dobijam vecerva ili utre sabajle.Samo ne znam dali pravat vo sabota?
Јас од денеска почнав со Фемисан А капките. И онака еден од ефектите им е ублажување на ПМС така да баш добро ке ми дојдат овие денови. Решив да ги користам некое време па ке видем што ефект ке имам.
Прво што ми текнува е The longest ride, приказната за неплодност не е главна во филмот, споредна е и станува збор за повреда на мажот поради која тој не може да има деца ама мн е жален и убав. Јас го гледав лани, неколку месеци пред да почнеме да пробуваме и се убив од плачење. Ете, тогаш ни на крај памет дека можеби ние ќе имаме проблем...