Ne so tebe, samo sme pozitivni Ostaj ne nas nie ke chekame da ne izvestish ama i ne sme voopshto bitni i ne mora da znaeme, se znae shto e bitno vo situacijava. Pa koga ke si spremna napravi go toa shto treba Znaesh deka ushte malku ostana,moeto mesto te cheka za pomalku od mesec maximum a mozhe i porano
http://www.sezadeca.com/soveti/s-zabremenuvanje/3716-koga-zabremeniv Devojki go najdov ovoj tekst, pa procitajte go mislam deka e dobar i ke ni deluva Ve baknuvam
Znaci se ubavo vo tekstov,samo sto toj vazi za parovi koi imaat idiopatska sterilnost t.e. se e vo red so niv no ete nema bebe. E sega kaj parovi so problemi pa tekstov i ne e taka najpreporacliv bidejki da znaes deka imas maka i da si vikas ok nisto ne pravam da si pomognam sebe si znaes do kaj ke te dovede toj stav do onie od reklamana od kampanjata za deca raganje-toj parot sto celo vreme odolgovlekuva za dete i na kraj si ostanaa sami baba i dedo ama neli karierite im procutea. Sepak interesno e sto zenava si spodelila kako lico si sebepomognala vo slucaj koga i 2ta bile se rvo red za sozdavanje familija.
Аман бе женички оставете ја @kukla21 веке цела недела ја претискате, кога одлучи сама тогаш нека направи па ке ни пише јас мислам сите по триесет пати и пишавте кога, сама ви кажа дека има страв, знам дека за добро мислете ана сите сте биле во нејзина ситуациа, кога е спремна ке направи имаш моја подршка и мене така ме беше страв го правев и тоа вториот тест, првиот кинески ефтин ама покажа 2црти што неверував дека е точно, па потоа после 6дена се.одкучив друг тест да направам и ме беше страв од што ке покаже, голема подршка и со среќа.
@kristince51 Ние само сакаме да и помогнеме, да го совлада стравот. Што е до нас, ќе си чекаме да не израдува Кукла.. НИЕ, ја бодриме.
Кристинче грешно си сфатила. Веројатно не си упатена во муабетов и тоа како функционираме на оваа тема. Не знам од каде ти е идејата дека со сила ја тераме. Убаво бебуле кажа, НИЕ ја бодриме, си се знаеме, си го следиме секој чекор, заедно се радуваме, заедно се тешиме.....
Знам дека и мислете се најдобро ама и малце ја претискате, убава романтична ноќ на сите што мм е до вас па св.Трифун нека изненади ако може сите со убава вест .
Bas sega si razmisluvam ova do sega nikogas ne mi teknalo da prasam.Mozno li e da nemozam da zabremenam poradi prisustvo na HPV?