Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739

Дефинитивно НЕ!

На *Cloudy Girl*, bebaa и *sisi* им се допаѓа ова.
  2. VIKTORIJA 1

VIKTORIJA 1 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2016
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    434
    Пријателка со HPV и Cin2 остана бремена и роди.

На *Cloudy Girl* и *sisi* им се допаѓа ова.
  3. *Cloudy Girl*

*Cloudy Girl* Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    407
    I jas imam hpv i od 10 doktori 10 kazaa deka nema vrska zabremenuvanje so hpv

4. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    824
    Допаѓања:
    474
    Covek koga si ima muata na kapata i celo vreme razmisluvam od sto ne moze da se fati,bidejki veke edns imam zabremeno ama abortirav i se tam mi e mislata

5. Dear_Thing

Dear_Thing Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2015
    Пораки:
    695
    Допаѓања:
    2.661
    Значи, пријавена сум за недобивање на 20ти. Од вчера/денес треба/ше да почнат да ме болат гради, уште нема болка, па ќе видиме деновиве. Симптоми ќе пробам никакви да не си барам и месецов ќе идам на опција, најдобро да нема никакви симптоми за добивање :)

Молете се дечки сите, едни за други и за себе, we really need to catch a break што би рекле Американците и знаете како пишува во Библијата, Таму каде што се двајца или повеќе собрани да молат во Мое име, таму сум и Јас. Не можам сите ни да ги запамтам, но оние што ми се „најблиски“ овде ве ставам на „листа за молење“.

На VedaG10, Mari-Ja, Victorian и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Kristula

Kristula Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.823
    Zenicki jas trebase da dobijam vo sreda-cetvrtok...:| prv pat mi kasni volku dena:|
    Test imam doma,strav mi e da go napravam. Mozno li e...pa minatiot i ovoj mesec najmalku bev angazirana okolu bebe. Ne mi se veruva. Ne znam. Si vikam da ne e nesto loso da mu se snevidi...nekoja cista ili nesto. Iscedok imav nekolku dena. Kafenkast bese, zatoa i mislev deka ke dobijam. Taka mi e sekogas pred obivanje. Eve sega iscedokov stana beluzlav, ciklus nema. Simptomite mi se izgubija. Na momenti samo kako mali grcevi kaj jajnicive imam. Zatoa i mislam deka vo sekoj moment ke dobijam. Sto da mislam ne znam. Ic nejkam da se nadevam, ama bas ic :doh: se plasam od negativen test. Da cekam do utre, zadutre i da vidam sto cudo ke bese ova :| moze da e od nervoza, od vremevo nikakvo se natamu mi ide umov, a najmalku nakaj bebe. Daj boze da gresam. Vtornik e denot(waiting)

На babyhope, kateto123, pandelka и 4 други им се допаѓа ова.
  7. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    Ubavi simptomi imas pogotovo sto imas redoven ciklus. Daj boze za ubavo da e. Inaku sto e so mesecov? Na site Im kasni I na tie sto sakaat I na tie sto ne sakaat bebe. Jas go teram 11- ti den docnenje....Test - no way:)

На pandelka, kukla21, Mari-Ja и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Dear_Thing

Dear_Thing Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2015
    Пораки:
    695
    Допаѓања:
    2.661
    Прави тест одма!! :D

На ssweety, Kristula и *Cloudy Girl* им се допаѓа ова.
  9. *Cloudy Girl*

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    407
    Drzam sreka :)

На Kristula му/ѝ се допаѓа ова.
  10. *Cloudy Girl*

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    407
    I jas do 20 ti cekam i osven sto liceto mi e kako osi da me iskasale dr nisto ne najavuva deka ke stigni vesterkata

11. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.260
    Почекај уште некој ден.. Барем до среда.. За среќно :D

На pandelka и Kristula им се допаѓа ова.
  12. Kristula

Kristula Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.823
    @BirMelek ciklusov mi e redoven. Znaelo do sega mnogu pati da dobijam porano, ama pokasno ne, barem do sega ne se slucilo.
    @Dear_Thing me plasi edna crtka:( se mi se vrti vo glava deka mi docni od nesto neubavo... Ne me karajte. Mnogu lazna nadez sum imala do sega i zatoa mi e vaka, zatoa nekako mi e strav da se nadevam:doh:
    @*Cloudy Girl* bas i mi treba sreka i toa mnogu!
    @Bebulleee i jas pomisliv na toa :) ama daleku mi se vide, pa namaliv na vtornik:D
    Of leleeeee kolku se plasam (facepalm) da vi kazam se osekam kako nekoja ispalsena tinejdzerka na koja i docni, samo sto jas sakam da sum trudna:nod: ajde ke vidime. Denes mi e kriticen den. Na sekoe odenje vo wc mizam i se si mislam deka ke vidam deka mi doslo ko ke otvoram oci... Boze, koja tragedija sum znaci...
    Trebase da potsredam malku, ama resiv ke odmaram. Ke najdam nekoja zanimacija da trgnam misli od situacijava.

На *Cloudy Girl* му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.260
    Не се плаши, шо е тука е. Биди релакдирана барај некој филм гледај, читај книга.. Излежавај се.
    Ти ја пуштам цела среееќаа. :*

14. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    3.308
    Lele devojki ne znam sto se slucuva so mojava menstruacija ili ne znam so da go kazam, veke 4 ti den kako imam kafeav iscedok so malku rozeva krv :@

15. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Neznam jas dali se pofaliv deka se vrakjam vo igra?! :D all day all night :) pominaa kavgi, lutenja, inaeti, obvrski golemi, se sredivme, opustivme, dogovorivme, razbravme itn. e sega udri brigu na veselje :D mora da nadomestime :)
    Ajde denov i nokjta se nasi isto kako i mesecov!
    Pustam srekja na site sto cekaat denovive da si vidat II crtulinjaaa ! :*

На tanja manja, mareane, *Cloudy Girl* и 12 други им се допаѓа ова.
  16. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Па тука имало на многу девојќи што има каснело, ајде ви пуштам среќа да се израдувате.
    Ми мираса на многу бебиња :* :*

На *Cloudy Girl*, babyhope, VIKTORIJA 1 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Kristula

Kristula Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.823
    Resiv jas. Ako ne dobijam denes, definitvno testot vo vtornik. Pa sto daka neka bide! Epten utre ne mi e za test. Ponedelnik mi e mnogu naporen na rabota. Izvestai, sostanoci, analizi. Se toa treba od sabajle da go pravam. Ne mi se rizikuva. Ako e negativen testot nema da mozam da se skoncentriram i da si gi zavrsam obvrskite. Taka sto, denoto D- vtornik!

На *Cloudy Girl* и Dear_Thing им се допаѓа ова.
  18. Dear_Thing

Dear_Thing Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2015
    Пораки:
    695
    Допаѓања:
    2.661
    Welcome back! Ние месецов јако удривме, 6 пати во 11 дена, се растуривме :D Него дечки, има ли некој од вас мерено температура, некое искуство со тоа? Мене до сега ми беше некако ту мач ама се мислам да пробаме и тоа...

На Mari-Ja му/ѝ се допаѓа ова.
  19. QueenP

QueenP Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    5.230
    Да се пријавам и јас за не добивање на 22 имам нередовна менс а веке 3 дена имам болки во половината и стомакот а градите ми се многу чуствителни а никогаш не сум имала такви симтоми пред добивање само тој ден кога ке добијам ме болат јајници што велите ке има ли нешто држам срека за сите што чекаат да не добијат :)

На Mari-Ja и pandelka им се допаѓа ова.
  20. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Срам ми е да пишам оти тест уште немам правено :$
    @Kristula @BirMelek навивам и за вас! Ако ни се посреќило месецов врсници ќе имаме :)
    Мене пак ми се надува градкте сабајле.

На Mariangel, VedaG10, Mari-Ja и 10 други им се допаѓа ова.