Некој рече ракче во хороскоп? Here i'm знак и подзнак - Рак! Ајде да биде кај сите, не само кај ракчињата. Доста не има за месецов, до душа јас сум за почеток на март, ќе си почекам Поздрав до сите вас и извинете што ме снемува, надоместуваме!!! Држете се женски и убава вечер на сите!
Жени мене ми се ближат плодни денови па ако може да ми пише некој како беше тоа со чајот што треба да се парам над него ? Каков чај ? ова со парењево звучи чудно хаххааахах
Кукле и ти си рак ? И јас 12.07.1989 туку само ѕиркам тука хаха.инаку тоа за ареолата за белките јас немав...откако останав бремена ми се појавија...и чекам и јас да кажеш ...па и режим ми бара ајде да знам да не правам сега за џабе дај Боже за 1 година да правам
Во врска со базалната температура еве ви едно линкче убаво е објаснето кога се мери и значењето на секоја вредност малце поназад на темава беше објаснето како, мислам дека @*sisi* имаше објаснето ако сака нека напише пак, за чајот знам само дека од камилица треба да биде Инаку јас треба да добијам утре, нервоза ме јаде страшна, за да ми биде нервозата уште поголема на непцата ми се наредија плускавици, болат, не можам ни со јазик да поминам низ нив.
На 4 ден од менстуација бев кај матичниот за упат за хсг, закажа за на 16ти но тогаш ми е веќе 12 ден од п. м. нели е тоа касно? Треба сабајле да одам така ми кажа сестрата на шалтерот таму дојди во понеделник. Малку сум збунета за во случај да ме вратат па да чекам уште еден месец. И страв ми е малку.
Nekoi se parat so caj od kamilica,nekoi so mleko vareno zaedno so zelka i limon i parcinja od metlite so koi se cistat ulicite ama toa koj ima zatnati jajcevodi pomagalo. Jas za vreme na ovulacija se miev so soda bikarbona koja pravela vlaznenje kako prirodna ovulacija pola saat pred odnos.
Tetka mi nemala 7 godini deca i od komunalec i dale metla cista od tie golemite i nad nea vrela voda i se parela,istiot mesec zabremenila.
Bokace, ne se sekiraj, taman si e vremeto. HSG se zakazuva obicno od 6-12 den. Sto se odnesuva do plasenjeto, mozam da ti kazam deka edna nedela pred da pravam jas, ne mozev da spijam, samo na toa mislev. No, denta koga pravev, sfativ deka bilo za dzabe moeto nespienje Ako ti kazam deka ne boli, ke lazam. Ama, toa e tolku kratko, sto nema potreba od strav. Se na se, zaedno so oblekuvanje i soblekuvanje tocno 6 minuti ako pravis na klinika, spremi se sabajleto za inekcija spazmeks. Mene licno inekcijata me bolese poveke od HSG istotaka treba i vloska da si stavis uste od doma, bidejki kontrastot istekuva vednas otkako ke stanes od krevetot. Bitno e psihicki da se smiris. Ne se opteretuvaj. Ah da iste nesto, mene mi naglasija pred HSG dva dena seks nikako. So lesno
Абе какви метли користени дечки, што зборите? Прочитајте на интернет убаво веќе ако правите, камилица, рузмарин, оригано, си има секоја билка намена. Од каде ова метли, како е осетливо долу, не дај Боже некоја инфекција, бабини деветини.
Јас знам за метлата, ама да ја свртиш рачката и по г*з. Малку се претерува, во 21 век метла од комунално, ами и тие веќе се механиџираат вие метли барате. Каналите ако се запушени се знае, има интервенции, метлите се за метење. Ајде чај, ајде зелки, млека, ама метли...