Мене на ехо ми ја виде првично, но требаше потврда од хсг пред да се вади, ама ретко е тоа да се види на ехо, најчесто со хсг се открива. А за каналите нема друг начин, не се плаши мене ич не ме болеше ама баш ич.
A можеби и ги провериле,зашто Др.Алуловски ми кажа сега можеш да правиш бебе... Али кога нели не се фаќа бебе,300 опции у глава се мотаат што може да е
Sovet: pred skoro 1 mesec zavrsiv so piluli, gi zemav poradi policisticni. Ne znam dali da se nadevam na nesto, prethodnata ned. imav bolki samo vo polovinata, a denes osetiv pojaka bolka vo stomak.. Treba da dobijam denes, 15ti, ama se uste nema niss. Izvinete za latinica, od mob sum. Pozdrav i vi posakuvam || na site.
Секогаш треба да ја имаш вербата и надежта во себе дека ќе ти тропне бебенце во стомак,а не вештерката... И друго нешто поврзано со полицистични јајници,па пола жени што ги знам во мојот живот имаат родено со такви јајници,незнам зашто пилули се потребни воопшто.Позз и ти посакувам II .
Зa кoгo кaкo дoдекa зaбременaм сo нив гoспoд гo видoв штo се викa, a мнoгу и дo ивф стигaaт нaжaлoст , прoблемaтични се дoстa
Nemav nikakvo krvarenje, kako znak za implantacisko, ama kaj sekoj e razlicno. Pokraj bolki vo polovina custvuvav i zestina. I 10h da spijam pak malku ke mi se. Kazete mi koga mozam da napravam test?? Iako pomislata od negativen test ubiva, sepak nadezta posledna umira.
Читам сега зошто би можело да не ме болат градиве пред добивање кога обично мн болат и вика, може да доцни ако била покасно овулацијата или може воопшто да немало овулација месецов. Е значи ако немало!!! Баш месецов кога дупка у креветон направивме од сексање, да му се плукнам, сега ли најде да нема овулација Вика скоро секоја жена1-2 месеци во годината нема овулација... ако се трефнало овој да е тој, браво за нас!
И мене ич не ме болат гради. Ама ич! А последнава година ме кинат од болка кога треба да дојде. Каде читаше?
Мене знаеш колку ме болат обично, не можам на стомак да легнам! Особено левата, си имам од пред година дена едно грутче внатре, проверено ми е, не е ништо страшно ама реагира на хормони и пред добивање не можам да го пипнам. Сега нема ништо, а еве за 5 дена треба да дојде господичната. Читав на нет, по англиски форуми. Една девојка има пишано дека била трудна уствари кога не ја болеле така, а други објаснувања има за ова што го пишав, изостанок или подоцна овулација. Ти кога треба да добиеш?
@Dear_Thing требаше да добијам некаде околу 3-ти февруари. На околу 30-тина дена некаде иде обично. А градиве не ме болат, ниту ми се подуени. Менструални грчеви секој ден скоро имам. Се плашам да одам на лекар
А тест бе баце правеше ти?? Леле како не можам да ве запамтам сите со детали, многу не’ има да му се сневиди!