Абе марш во аптека!! Хахах, не се зезај. Ако си трудна, треба да почнеш со витамини. И треба да почнеш да славиш!
Не можам некако. Вечен песимист сум - вечен! Минатата среда отидов кај матичната да носам резултати и кажав дека ми доцни, не седнав да ме прегледа оти брзав, па ми рече сега и онака џабе ќе те гледам дојди за една недела да видиме што е. Ете среда пак ќе дојде, а јас уште памет собирам Витамини баталив, баталив и мака во прав и се живо...
Јас имам купено ама викам ај да почекам уште ден два зашто не ми касни,а камоли како вас толгу долго во неизвесност. Што е тоа е сакам да сум на чисто инаку повеќе ќе се нервирам.
Mozno e da imame nesto vo mart ama cisto sumnjam za mene nie kako sto se sexame sekoj den ne veruvam ali ke videme
Еее така ти е, кога не оставаш да чекаме тука.. Мала шала извини. Една добра вест си кажа, сега барем уште една да си кажеш. Аа за ногата, еве најдов некои работи на нет, можеби ќе ти се од корист.. Во чаша млака вода помешајте 1 лажичка мед и 2 лажички јаболков оцет. Испијте го сокот. - Притиснете ја средината на мускулот со прст и држете 15 секунди. После тоа ќе почувствувате олеснување. - Понекогаш најлесен начин да ги намалите грчеви е истегнувањето на нозете. Ако почувствувате грч на листот, истегнете го стапалото нагоре со помош на рацете. - Топлата вода помага да се опуштат мускулите, затоа правете топли облоги. - Ако често патите од грчеви, единствена превенција е почестото консумирање на калиум, односно банани и компир. Банана јадете секојдневно, а компир на секои 2-3 дена