Жени што ке се прави денес со вака јака главоболка .. ова времево нездраво ... мислам ке ми експлодира главата ...
Mene edinstveno glavobolkata mi mine od Magnezium +B6 napij se odma ke pocuvstvuvas olesnuvanje,mozebi si napnata zatoa i te bole,a i vremeto si ima svoj udel.
Леснa и нaјубaвa бременoст дa имaш a ќе дoбиеш дa...aмa зa девет месеци И јaс јa гледaм втoрaтa црткa не ти се причинувa сигoрнo тек сaмo штo пoчнaл ХСГ хoрмoнит дa се лaчи .
Денеска ми се плаче , само што дојдов од надвор бев на шопинг за бебенцето од една другарка ,отидов затоа што сме многу блиски и да не и го кршам ќеифот , само се прашувам до кога ,уште колку,зашто ? Знам сега сум многу негативна, ама морав да се испуцам некаде ,,, што да ви правам морав на темава само вие ќе ме разберите
Ајдее, здравје...Секогаш постои нареден пат. (Сега закачи една ракија да се опуштиш малку), исто и за @tanja manja
Секому стои некаде среќата, ќе дојде. Нормално е да се јави љубомора (барем ние овде те сфаќаме), секако не е злонамерна, несакана, ама ајде сите се прашуваме кога па кога. Ваљда за се постои оправдување, решение и одреден тајминг. Не е се како што сакаме планираме и замислуваме. На сите ни се случил денешниов твој настан, затоа на право место си ги кажа „маките“
Не осеќам љубомора , сега осеќам само болка .. И главата ми е полна со прашања... Се правам силна ,собирам се .. Трпам не се искажувам и една ваква случка ,,, пукам ќе се изнаплачам и ќе ми пројде .. Незнам што да викам , незнам дали сум толку силна ,уште колку ќе можам вака
Една поддршка за денешните оцрвени женички! Мене ми заврши конечно. И јас многу се надевав месецов. не се секирајте. Сите ќе успееме, СИТЕ! И јас на 11 ти месецов бев бесна и лута на цел свет ама си реков дека морам малку релаксирано. Ќе дојде ред кога темава нема да има кој да ја трупа, верувам во тоа! Ајде, со лесно нека ни е на сите. ВО БОРБА! Одиме во борба и месецов гушкиии
Чул те Господ @VIKTORIJA 1 , да биде последно добивање за сите кои чекаат две цртки, а до тогаш, бидете секси, сакајте се со љубовта, пивнете чаша добар пијалок, купете си го омиленото парче облека. Бог ќе даде за сите. Бидете сигурни. Со денешнава медицина, Пхххххх. Ве гушкам сите. Фала што постоите