Ух психата ке ме утепа толку време Познавајки се себе си, ни петок нема да го дочекам не па 10ти ден од доцнење ама никад се не зна. Може ке бидам трпелива овој пат.
@ANGIE1 nekoi velat podobro e kaj maz , ama i mene mi bese mn i zatoa si prodolziv kaj zena @BirMelek i site dr frlete se na guskanje toa mu e majkata samo @bebaa stoooo poskoro da si gi dobies posakuvanite crticki hrabra zena si @malo88 ti go zumirav testov na max gledam nesto bledo vtoro ctrice povtori po nekolku dena pa javi @Kristula kako si milicka Edit: i mene mi imaat kazano deka tezinata moze da e problemce malo ama ne i tolku strasno eve jas imam kaceno nekolku kila odkako probvame za bebus ama toa mi e od terapijata za HPV nema sto da se pravi ne mozam da oslabam nikako a iskreno ne mozam i so to da se zanimavam sega
И јас на почетокот се стегав и ми беше страм од гееникологот.. Ама си реков шо сум будала него преку глава му е од ''госпоѓи'' И од тогаш си се опуштов, подветен си е на работата и шо е нај важно сум презадоволна.. Иначе добро утро од мене јас сега станувам, се легачам вкревет, оправдано кај мајка си сум никој ништо не ми можии Ајде ве гушкам ситее
Хормони се испитуваат и во неработен ден, така да кога и дс дојде земи си упат и на ГАК, уште поубаво недела да ти се падне, нена гужва.
Добро утро женчиња ! Јас мислам дека вишок кг за ништо не е добро, здравствено за се смета .Но не значи дека ако имаш вишок кг дека неможеш да останеш бремена... Можеби кај некои жени смета ..можеби....Јас познава жени со мнг вишок кг кои биле трудни .. Сега е трудна моја другарка која е мнг ниска а има 80 кг така да не е мерило .... И јас сум со вишок кг .. што од стресови што од тоа што сакам да си јадам Како сте ми денес? Има некој што чека 2 цртки или сите сме пуштени во акција ???
Изгледа само јас не сум во акција.. Баш плодните ми се за некој ден а мм теренски замина на 1 недела. Како и да е толку сум чекала па за уште еден месец. Џам ќе свиткам
Ај па и ти може кога ке се врати ке бидне .. никогаш не се знае .. ЈАс овој месец мнг опуштено некако .. Не, не сум под стрес така поопуштено . За промена хахахах Дали дека мерам фоликули и сум посмирена незнам .. Да знаев дека ке бидам посмирена вака оддамна ке правев! за памет се
@*Cloudy Girl* dobra sum mila. Se trudam da mislam pozitivno, iako stravot e tuka celo vreme. Ne sum spodelila so nikoj, osven so vas tuka i so domasnive. Grcevi imam i toa e ona sto mnogu me plasi. Pijam magnezium za grcevite. Apetit nemam. Ama toa mi e verojatno od sto sum zagrizhena, pa ne mi se jade nisto. Gledam, presmetuvam, pa se tesam deka zacnato e podocna i zatoa bese takov testot. Cekam sabota da go povtoram. Zdravje ako ne e pak zadovolitelno vidliva vtorata crtka, sabajleto ponedelnik odam da ispitam preku krv. Ete nakratko... Ve site! Zlatni ste so poddrskava sto mi ja davate
Цела ноќ и сабајлево ме болеше стомак....си ставив влошка и тргнав на работа, реков што е тука е нема бегање, но болките ми се смирија, сега бев да проверам, нема сеуште ништо, но некако не се надевам многу
јас кога имав 2 цртки (пред 1 година) едната од нив беше како твојата таква .. и ми потврдија бременост ( така да мислам дека си трудничко Мој совет, иди преку крв ке ги решиш сите дилеми , најјсигурно е. Не се мисли толку ...
И КАЈ МЕНЕ Е ТАКА @babyhope ,спремна сум,чекам,но ете не доаѓа,си реков што е е тоа е,поубаво да и дозволам да си дојде него да се стегам цело време...пуштам среќа на сите кои очекуваат убави вести
Од лично искуство , колку и да сум разочарана кога ке добијам научив дека подобро е да доага на време место да касни. Зборам ако нема ништо . Бидејки ем сум во исчекување, ем пореметување во циклус, ем стресови.После нервоза зошто добив , па после тоа зошто касно добив, зошто касни.. илјада ???????? Затоа опуштете се . Ви држам срека
Jas duri ne napravev test i vidam negativno ne mi doagjase,taman ke napravev za nekolku saati ete krv.Se bilo do psihata