ооооооф точно е ова,илјада ???????????????,зошто,како,колку,ама јаки сме ние,жени лавици,што не издржавме и колку ли само ќе издржимено нема предавањеееее,никако
Па вака кога ве читам , кога гледам со какви проблеми некои жени се соочуваат да ти кажам се чудам.Колку се само храбри , низ што све проагаат и мојот "проблем" делува толку мал, толку не е проблем .... јака им душа .Им симнувам капа ... Затоа викам мора да издржиме и мора да бидеме храбри .Соочување со проблемот и решавање на истиот инаку се друго е за џабе !
Ке биде се во ред ....само позитивно и ке видиш дека од ден на ден ке биде се поизразена втората линија....ајде сите сме со тебе и се радуваме...
Еве минува трет ден, вештерката уште ја нема, а шетам и јас со влошка на мене, за секој случај. Болки и грчеви имам мали одвреме на време, градите си ме наболуваат, ми се јаде цело време ич не ми се гади, а тест здравје ако касни до 10 дена тогаш ќе правам, не сакам да се залажувам...))
Zdravo feminki ja sum nova na forumot I vi se izvinuvam radi latinicata posto pisuvam od telefonot. Ovoj mesec sledev ovulacija I se nadevam deka na 1vi nema da dobijam pa ke vidime.Skoro Edna godina probuvavme so mazot ama nisto.Se plasam da ne se razocaram.
Dobro ve najdov.Ti blagodaram za komentarot mi vnese pozitivna energija I jas ti posakuvam se sto ti dusa saka da ti se ostvari