Дали некоја ја гледа оваја серија?или јас сум единствено жениште што чека со нетрпение да почни и што ја гледа? Значи од серите само Подземје ја гледам и уживам која доза на адреналин ја дава серијата неверојатно бугарите направиле одлилична работа а за момците да не коментирам....
Со мм секоја вечер ко навиени ја чекаме. Случајно ја откривме неодамна и се заразивме, а и добри ликови имаат, со добар уличен хумор. Јас тв воопшто не гледам, само за серијава го вклучуваме. Почнува некаде 10:30 навечер или малку покасно.
Серијата е супер, одамна почнав со сомнеж да ја гледам и "случајно" сите 4 сезони ги изгледав. Сега сум во исчекување на 5тата. Моја препорака е подобро на youtube да гледате, на бугарски, отколку со синхронизација, многу е поинтересна и посмешна.
пред некој ден ја завршивме со дечко ми последната сезона и стварно се разочарав....прво оти Зори умре а после дека Попов се предаде и си призна....е многу е смотан жими се....и сега ќе испадни Мартин да ја води цела акција а Попов од затвор да го советува што да прај....глупости....крајот го усрале
Претеруваат со хуморот за мој вкус. Некому не му пречи, супер, до мене е. Интересна содржина, ама кога слушам толку вулгарности искажани во една епизода... не знам. Според содржината и окружувањето претставено, посилен јазик е очекуван и потребен, но... Ова според мој вкус си зборам.
Мајка ми и татко ми не ја пропуштаат серијава, еве баш сега ја гледаат. Што знам јас, интересна е. Јас пцујам ама ова во серијава е претеризам и мислам дека поубаво би било да не ја синхронизираат, барем ќе научиме како се пцуе на бугарски, а и поинтересно би звучело.
Јас воопшто не пцујам, ниту мм, ама не ми смета во серијата, напротив прилично ми е реална, тоа е тој свет. Секако детето ми е тогаш во кревет, инаку нема гледање пред него.