@sesilija мислам дека ја видов вчера во ДМ во ГТЦ. Не запамтив цена, ама не е повеќе од 300 денари сигурно. Валда беше ова пакувањето, освен ако не сум видела нештп многу слично. Инаку и јас имам читано неколку позитивни критики и се мислев дали да и дадам шанса. ама после огромното разочарување од Гарниер 5 sec blur некако не ми се фрлаа пари за џабе. Ако ја пробаш обавезно пиши рецензија, баш ме интересира каква е
Во Босна е 9КМ, што значи околу 270 денари, би требало и тука да е толку отприлика, само не очекував да ја има. Гарние беше поскапа, не ја купив бидејќи ве читав овде, бевте повеќе кои се жалевте, а за оваа блогерката има многу пофалби, а и коментарите под рецензијата се такви. Само пишува дека е повеќе за масна кожа, не се препорачува толку за сува- да знаат тие што планираат да ја купат, а имаат сува кожа.
Aj ако не ти е мака остави линк од блогерката. И јас читав на некој српско/хрватски/босански блог ама појма немам како се викаше.
Tolku e eftina?bas sum zacudena sve sto imam zemeno od ovaja marka od sve sum zadovolna ke ja probam i bazata....
195 или 295 денари ја земав не се баш сеќавам, во јуни минатата година ја купив и уште ми трае, до половина ми е искористена.
Не, не ја користам често, само кога сум излезена за викенди кога имам фул мејкап.Преку неделата со дневна шминка не сум ја користила, затоа и толку ми е останата.Ама ти можеш да ја користиш и секојдневно ако не ти е проблем. Инаку ако ја купиш користи ја со претходно нанесена дневна крема за да не ти се оштети лицето.Додуша може и нема да имаш некој проблем ама така е правилно и пожелно за кожата.
Na esence podlogata bukvalno e seknata ja nema nikade niz BT nemozam da ja najdam deka bila na popust sve e isprodadeno,i najverojano mi rekoja nemani da ja ima poveke zosto neznam ...Ako znaj nekoj kade mozam da ja najdam niz BT ve molam pisetemi porace
Ја побарав кремава во ДМ и ја нема истата, но ја најдов оваа: И на двете ги пишува буквално истите работи, па не знам дали некоја од овие е постара верзија или се работи за различни креми. @dm drogerie markt? Цената е 279 денари.
Подлогата на Есенс беше првично околу 200 ден., али бидејќи тие имаат често тренд едиции (не знам литературно како се викаат), па ги повлекуваат од продажба старите производи, како овој и им ставаат смешни цени на тие што се останати, кај нас тоа е 85 ден. Само што кај нас се случува често и да си ја оставаат цената до крај Така што најверојатно ќе донесат друга подлога. Јас дојдов да го пофалам моето ново откритие кое го купив по препорака на некоја феминка тука (се извинувам што не запамтив која). Бев многу скептична бидејќи не знаев ни зашто го купувам ова, ни дали воопшто ми треба кога ете до сега не сум користела. Сега се чудам како сум можела без ова, пудрата доби сосема поинаков финиш, конкретно Лореал тру меч и Римел ластинг финиш. Го чувтвувам како заштитен хидратантен слој кој веднаш се впи во кожата и далеку се намали видливоста на порите, ситните брчки кои доаѓаа до израз со пудра после некое време и слично. Има повеќе видови, аква серум, еден за младешка кожа и овој. Цената е 150 ден во ДМ, топло препорачувам!
Оксиморон, дури кога го прочитав твојот пост се вратив на линкот што го постирав и видов дека е од 2014 година. Јас по автоматизам помислив дека е нов постот затоа што блогерката го имаше споделено на фан страната на фб тогаш кога го постирав. Моја грешка. Можно е да е сменета амбалажата, тоа е најлогичен одговор. Ја купи ли?
Ја немам купено се` уште, во моментов лицево ми е пресушено па не сакам да експериментирам, но претчувствувам дека ќе ја купам многу наскоро Инаку гледам дека постов е од јули 2014, но тоа не е толку одамна, се прашувам колку често ги менуваат амбалажите. Пишувам мислење веднаш штом ја пробам
Разлика меѓу двата прајмера на Catrice? (оној во стаклено кутивче и оној во туба?) Сакам да си купам ама незнам каков, која е разликата меѓу двата?
Јас го имам овој и не знам дали е до мене , но не сум задоволна. Не ми беше потребен мат ефект бидејки имам нормална- комбинирана кожа која многу ретко светнува ( обично само ако пудрата ми е повеќе од 8-9 часа на лицето), па го купив за подобра покривност и измазнување на лицето. Но ефектот од прајмеров кај мене беше чувство на тежина на лицето и како да имав некој леплив слој под пудрата, а лицето за 2-3 саати ужасно ми светнуваше. Можеби проблемот е лошата комбинација на прајмерот и дневната крема што ја користам... Сепак, не ги оправда моите очекувања. Не се гледа сликата... Зборувам за белиот прајмер во тубичка
Девојки, доколку некоја од вас е почетник и не знае која подлога и е соодветна, јас ја користев од орифлејм perfecting face primer, и бев доста задоволна, што порачав и второ шишенце но во меѓувреме од амеика набавив подлога од tarte која беше посоодветна за мојот тип на кожа, па оваа од орифлејм ми остана и сега ја подарувам доколку на некоја од вас и е потребна или знаете некој кому би му користела. Поздрав
http://4.bp.blogspot.com/-hUCxQJoH8U0/U-0fW4O96MI/AAAAAAAAC-s/Vlb886gdSOM/s1600/IMG_1710.JPG Користам подлога од Аура, и сум презадоволна. Ви ја препорачувам!