Некoјa феминкa јa имaше пoдлoгaтa нa мејбилин сaмo незнaм кoјa беше мoжеби @mirandaa ? Дaли си зaдoвoлнa oд пoдлoгaвa се мислaм дaли и јaс дa јa земaм
Prezadovolna sum,prikraj mi e i bas poracav po drugarka sto ke odi utre vo Grcija da mi ja kupi,bidejki tuka vo Skopje seuste ne ja zabelezav. Ubavo go matira liceto i lesna e mnogu.Kupi ja,mislam deka nema da zazalis.
Од Грција ја зема? Ако можеш прашај ја од кај ја наоѓа зашто јас прашав овде во Гр и ја нема и нема ни да ја донесат во скоро време така ми рекоа инаку јас од Америка ќе ја порачам
Najprvata mi ja donesoa od Svedska,no pred nepoln mesec koga bev vo Grcija ja zabelezav istata na kasa vo H&M i bas se zacudiv,no i se izraduvav i ja kupiv,7.99€ bese. Sega mi e krivo sto ne zemav poveke,bidejki mozno e i sega da ja nema,no stom ja imase pred nepoln mesec sigurno ja ima uste..Se nadevam.
Ја купив оваа од Орифлејм , колку да порачам нешто од каталогот и после две нанесувања можам да кажам дека воопшто не си одговараат со течната пудра Ревлон колорстеј. Ваквата комбинација ја трансформира пудрата во сосема друга, не изгледаше убаво на лице, брзо светнав. Првиот пат ставив крема за лице па подлогота, па потоа пудрата. Следниот пат не ставив крема, ама пак ефектот беше за никаде. Пишуваше дека ја измазнува кожата, ги намалува порите, ама јас освен бела боја и сјај на лицето не видов друг ефект. Можеби ќе ја пробам во комбинација со камена, или на некој друг начин, ама вака првичниот впечаток ми е негативен и после користењето се запрашав дали воопшто и ми е потребно да користам подлога? Одговорот веднаш ми беше јасен.
@sesilija јас имав ваква во црно бело паковање пред една година ја купив и бев презадоволна. Во комбинација со пудрата на Макс Фактор скин луминизер ми беше одлична. Долго време ја немам видено во каталогот па да не е оваа во друго паковање? Ама според описов и формулата изгледа е сменета.
Ич не сум задоволна. А баш ми треба подлога за намалување и смирување на црвенила. Мене само сјај ми дава и цело лице ми светка после.. Не би ја купила повторно, немам некоја корист, пак ставам пудра, и без неа и со неа исто ми покрива.
Розе, на оваа ли мислиш? http://mk.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22862 Уште ја има како што гледам на нивната веб страна, меѓутоа пишува дека производот не е достапен за порачување. И јас како тебе ја немам сретнато низ минатите каталози.
Фала Розе (или Роуз треба, сега тоа се замислив кога пишав) ќе ја имам во предвид следен пат, доколку повторно ја има во продажба.
Јас бев во план да ја земам подлогата на Мејбилин ,но поради парабените и плус читав дека не е баш за мрсна кожа па се откажав. Ја купив подлогата на The body shop tea tree pore minimizer и сум пре задоволна , има доста производ 30 мл и цената и е супер 11евра , кога ќе се нанесе на лицето го прави мат и меко, порите ги намалува доста и кога ќе нанесе пудра на лицето пудрата буквално `се лепи` за подлогата и лицето изгледа природно,мат.. структурата е како крема (многу е слична на Бенефит подлогата )има жолта боја плус мириса на некој чај оваа линија на the body shop - tea tree е поготово препорачлива за лице чувствително со акни
дали некој ја користел,дали сте задоволни јас имам сува кожа со истакнати пори па ми треба помош и колку пари е од прилика ?
Не би ти ја препорачала доколку имаш сува кожа.Прајмеров е наменет за да ја матира кожата што уште повеќе ќе ти ја исуши.
Се наоѓа ли некој добар прајмер до 300 денари? И дали некој го користи овој на Есенс да ми каже дали е добар
Ne sum koristela do sega prajmer, a imam mrsna koza i sega na zestinive se potam ko luda i otkako ke iskocam za pola saat nemam pudra ja koristam veke 10god maxfactor ama sakam da probam i so podloga...Pa devojki prepopracajte dali catrice ili essence (gledam najmnogu se zadovolni od ovie dve) ili mozebi na balea?
На Eveline, силиконска подлога. Одлична е, шминката стоеше на мене од 13 часот до 1 вечерта. Не блеснав во ниту еден момент, а немав ни камена на мене.