Го има некоја користено?Не знам дали го има тука,немам користено досега никаков прајмер. Ми го донесоа од Австралија вчера и затоа уште го немам пробано.Со сунѓерче е. Инаку добри коментари имаше на нет.
Имa пoдлoги спoред типoт нa кoжa? (Мoјaтa е сo aкни,сувa,нa некoи местa е минимaлнo мрснa ..хaх кaкo штo не знaм тoчнo кaквa ми е кoжaтa мoже и кoмбинoрaнa дa ми е..некoј дa пoмoгне? Кoгa бев дa ме шминкaт,ми стaвaa oд гooлемa тубa нештo пa сегa ми требa вaшa пoмoш. И предлoжете пoдлoгa зa пудрa)
Јас имам едно прашање: купив една подлога за лице (како бела камена пудра е) и на неа пишува killer shine. Моето прашање е кога да се нанесе? Дали после кремата за лице, подлогава па на крај течна пудра, или? Фала многу.
Го немам лично пробано, но имам гледно повеќе од 10 видеа каде што го спомнуваат и дојдов до заклучок дека е супер подлога за они кои имаат сува/нормална/комбинирана кожа. А сигурно се исплати бидејќи пакувањето е доста големо, па ќе трае долго долго.
На блогов на @Rose96 има рецензија, провери си http://rosee96.blogspot.mk/2016/05/golden-rose-makeup-primer-luminous.html
Подлогите од голден роуз се добри. Јас имам мрсна и проблематична кожа и сум задоволна од нивната мат подлога.
Со мојава мрсна и проблематична кожа можам да се заколнам само во прајмерот на Аура за т-зона, иако го користам на цело лице. Убаво матира и ја затегнува кожата, дава освежувачко чувство, пудрата се лепи за него и не мрда. По горештиниве кога вода ми се тркала по лице ова ми е единствен спас. Еве каква му е текстурата: