Имам уште од прајмерот на Голден Роуз, па сè уште го немам испробано овој од The Ordinary. Ќе пишам впечатоци кога ќе почнам да го употребувам.
Mnogu mi beshe ubav. Neramnini nema so nego. Pudrata dodeka ne ja izvadam mi stoeshe. Samo, prestanav da go koristam zaradi sostavot, silikoni samo ima i nafteni derivati... Se plasham da ne mi go rasipi liceto ako go koristam sekokdnevno. Samo zaradi toa. Inaku ima 5+ od mene
Jas go zemav... vcera bas go probav.. super e se iznenadiv...epten ubavo stoe sminkata i za nekoe cudno ne mi mrdna.. obicno znaese posle nekoj cas kako vo liceto sa mi se vpiva i ko bez pudra... sega super.. . Jas sum zadovolna
Ништо од тоа. Мене ми е тотално бескорисно. Само ми го светнува носот побрзо од вообичаено, што и не е некој +
Девојки, гледам нешо популарно е сега на јутуб ставаат некоја виолетова подлога под пудрата и пудрата стварно боље изгледа. Има нешто такво во Македонија, користите вие, кај може да се најде, што е? Фала
Користам Aura cover me пудра и задоволна сум од пудрата, не ми ја иритира кожата и не ми се исфрла лицето како со други дури и поскапи пудри . Ама некако многу брзо ја впива лицето и потоа како да ми се познаваат порите и нерамнини на лицето. Ако некој ја има користено нека ми препорача прајмер што е добра комбинација на пудрата. Спојлер
Девојкиии помош. Можно е некаде да се најде подлогата на гарниер или да се нарача? Предобра беше не знам зошто ја повлекоа од продажба. Дали имате информација дали ќе излезе некоја нова( исто толку добра) . Или кажете замена за нејзе.
@buba4e89 ретко користам прајмери , последно што го користев беше на Smashbox (ставав само на порите ) ама во комбинација со пудрава на mac не ми се допаѓаше воопшто , сите прајмери според мене не одговараат со сите пудри Сега земав еден на Алверде (зелен е протјв црвенила) @Ginger^ го фалеше , ќе го пробам па ќе пишам. Јас би ти препорачала да пробаш некој прајмер на NYX пред некое време испробував на тестер и супер им се прајмерите. Тој shine killer беше многу добар