Тогаш види го овој на NYX. Како поевтина варијанта на NYX мене ми се одлични прајмерите ( иако овде кај нас во Гр NYX i Smashbox се тука негде со цените )
Ајде дa го побарам на lookfantastic може има, овде може го имам забележано ама не се сеќавам. @koritsaki ги читав рецензиите на веб сајтот и не се баш задоволителни. Производот има едвај 3 ѕвездички и сега тоа ме пишмани. Нешто друго можеш да ми препорачаш?
@buba4e89 таму на Малта кај што си имате Сефора продавница? Сега ми текна дека го имам пробано и овој прајмер на Сефора https://www.sephora.gr/el/primer-proswpou/14010-combleur-pores-ridules-25-ml.html Ако имаш шанса да го пробаш од тестер, уште подобро. Друг прајмер немам пробано. На Бенефит имам испробано два прајмера , ама ниеден не ми се допадна. Еве и @Sexybaby86 ќе ја тагнам за нешто ако има да предложи
@buba4e89 за жал немам најдено поевтин добар прајмер. Инаку можам да споделам дека сум исто ептен задоволна од Dr. Brandt Pores No More, а и Benefit Porefessional ми е супер. Мада цените се солени и на овие. Ако најдеш нешто приближно добро на Smashbox, а поевтино, сподели
И мене ми е многу погоден и сакам пак да го купам ама не го наоѓам нигде.Ако знае некој нека сподели.
@Sexybaby86 го земав тој на Револушн, Mattify. Напишав и во другата тема, а и тука ќе пишам. Вчера го носев 10часа,пудрата не ми мрдна,за разлика од Smashbox.
Денес за прв пат земав прајмер, оној на Голден Роуз, па сакам да прашам колку треба да се нанесе? Дали на целото лице како помада?
Последно го купив на Аура pore minimizing. На т-зоната го ставам. Од 2 пати што го употребив, забележав дека пополнува и трае пудрата. Нема некој wow ефект, ама добар е за парите. На попуст го купив од дм 190 денари. Единствен минус, како да ми направи ситни мозолчиња. Се тешам дека од пмс ми се Ќе видам со следните користења. Ама ако добро размислам, мене обично скоро од секој нов производ ми реагира кожата. Пред тоа го имав купено на Катрис, сива боја што е внатре, катастрофа. За него не се лажи.
Имам многу пори и не знам кој би ми одговарал. На подарок имав добиено некој од фармаси, катастрофа беше го фрлив. Го намачкав и кога почнав пудра да нанесувам се лупеше и излегуваа парчиња мали.