Citav mnogu na temata I nemozam da odlucam. Podloga za lice, koe ne e ni suvo ni masno. Koga ke stavam pudra mi e ok, duri dehidrirana izgledam, no po nekolku saati svetnuvam. Sovet?
Јас го земав деновиве овој бидејќи гледам премногу го фалат, но сеуште го немам пробано. A сум во план да го земам и овој исто така премногу фален.
Зависи, на цело лице ставам хидратантен прајмер, а само на носот и околу носот за пори прајмер. Некогаш не ни ставам прајмер на лицето, доволна е кремата за лице, само на носот за порите
Девојки кажете некоја страна надвор од мк а да имаат достава до мк, ми треба прајмер убав да ги покрива максимално порите
Здраво ај кажете ми некој прајмер добар што ќе ги минимизира максимално порите, некој на milk. Од овие кој е подобар. Дали е добар на макс фактор овој прајмер, овој зелениот.
@macor24 од искуство, сите скоро можни прајмери ги имам пробано , единствено што ми остави поголем впечаток е овој На make up forever , само јас би ти предложила да користиш и пудра во прав, некако мене ептен убаво ваква пудра ми ги покрива порите.
каде можам да го најдам овој прајмер, ја имам пудрата во прав на катрис транслуцента но некако е ми е баш добра ти која ја користеш.
тешко ние што сме од мк нема да можеме да порачаме од сефора а ова од голден роуз ќе ја купам има во мојот град, сепак фала