Подолго време без секс ?!

Дискусија во 'Секс' започната од dreamerrr, 3 август 2012.

1. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773

јас мислам дека нема да запримети затоа што не е крвта пресудна за да се каже-да прв пат ми е! болка ке имаш сигурно пак и по тоа и по неискуството ке знае дека си уште невина.не се секирај. еве на пример јас крв немав само болка. ;)

2. martina98

martina98 Активен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    10
    Помина долго време откако сум била со машко скоро 2 години.Секогаш некој со којшто несакам да имам нисто повеке.

На Korija му/ѝ се допаѓа ова.
  3. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.803
    Допаѓања:
    107.417

Девојче, не си требала да го лажеш , што и да си планирала со него , си требала да му ја кажеш вистната. Па и тебе некој истото да ти го направи , нема да се чувствуваш убаво нели. Затоа седни, разговарај со него и кажи му што како се случило,па тој ако навистина те сака нема да му биде важно дали си имала порано односи :)

4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.787
    Допаѓања:
    80.437
    Според моите сознанија нема никакви физички промени, има само промени во однесување. Редовниот секс те прави расположена, ти дава поттик, самодоверба, а апстиненцијата создава раздразливост. Со сексот жената цвета а без него венее. :D

На Korija, Passionate23 и Hristov им се допаѓа ова.
  5. Hindsighter

Hindsighter Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2016
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    157
    Така е, раздразливост. Но прашањето е дали единствено само тоа? Други промени како на пример поголема самоконтрола, поголема концентрација, поголема физичка сила (барем кај машките), помала социјална анксиозност и помало неконтролирано однесување и зборување (читај: мумлање) и други примери, овие не се ли добри страни на апстиненцијата?

На Korija и Passionate23 им се допаѓа ова.
  6. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.787
    Допаѓања:
    80.437
    Па сепак изгледа дека не е кај секого исто. Она претходно го пишав гледајќи други примери, жени абе вештерки направени. :D
    Некаде читав дека долга апстиненција го намалува либидото и тоа можам да го потврдам. И мислам дека тоа ми е единствена лоша страна од досегашните изминати 10 месеци. :) Разликата во однесувањето ми се чини дека се должи на тоа што некои наместо да го контролираат телото, тоа ги контролира нив.

На Petar80 и the drummer им се допаѓа ова.