@buba4e89 кофеинскиот серум како го нанесуваш? Секој ден, утро/вечер? После или пред хидратантна крема?
Здраво, дали некој има правено интервенција со филери за темни и вдлабнати подочњаци и ако да каде сте правеле, како се движат цените, дали е болен процесот и дали има ефект ?
Има ли нешто плус од стандардната нега, миење/тоник/есенција/серум/лосион/крема/ што би помогнало за подочњаци? Набавив и крема за околу очи, колку ќе помогне и дали ќе има ефект ќе видам. Не знам дали треба многу трпение, па да чекам да делуваат работиве кои ги набавив, или би помогнало нешто плус? Се мислам за оние patches за под очи, ладни ли какви се ставаат, ама немам искуство. Континуираново неспиење и имам подочњаци, или поточно на едново око е поизразено. Отворена сум за предлози ако некој има искуство.
Кофеинскиот серум на TO ќе ти помогне, треба да се става само на регијата под очите,после него веднаш крема за тој дел. Два пати неделно можеш. А patches имаш на белина стриктно за подочници се ставаат така, ја не ги ладам затоа што може да се исуши кожата таму плус. Ипак е поосетлива.
Jas korsitam krema za podocnjaci na Mol&B i sum prezadovolna od rezultatottt http://www.mol-b.eu/mk/high-performance-eye-cream/
Da ve zamolam zatoa sto nikogas nemam nikakvi kremi koristeno nekoj da mi preporaca nekoja krema za podocnici (se raboti za otoci pod ocite) koja sto moze da mi gi namali otocite, fala vi odnapred.
Штом се отоци можеш да користиш ќесички од чај камилица, откако ќе се изладат. За потемни кругови мене потешко ми оди да ги намалам освен да се наспијам а јас никогаш не сум наспана.
mi nema pomognato imam probano, zatoa pobarav nekoja krema dokolku nekoj ima koristeno da mi preporaca
Мене лично ништо живо не ми помага. Имам малку темни подочници кои кога сум наспана не се нешто познаваат ама кога не сум наспиена ни коректор не ми врши работа. Пробај кај некои помага, и овој ролонот што е за масирање демек помага кај мене џабе.
Пред некој ден читав компир многу помагало, јас немам пробано ама имаше неколку коментари од задоволни кои го користат за намалување.
Јас имам генетски подочници. И ништо не помага, едноставно сум црна околу очите и морам да се шминкам. Сум пробала компири, тоа со краставици, ладна лажичка да намали оток не знам таму што .. единствено ми остана да одам на пластичен хирург да ме среди (ако уопште такво нешто се прави). Затоа што ми е смачено од секој ден три слоја на коректор