И јас имам генетски, единствено што ми помогна е кремата за околу очи од Алверде. Подочниците уште се таму ама доста се осветлени
Некој да препорача лек или некој третман за темни кругови околу очите. Значи немам подочњаци да ми е подуено или слично туку само ми се темни ќе кажам црни толку што се примеќаат. Секој што ќе ме види ги забележува. Имам користено разни кремови и ништо не помага. Истото и кај мене. Мора со коректор да ги прекривам
Беља работа се подочњаците.Јас имам од татко ми наследено. Што немам ставено,за кратко мислам се' облечени,и повторно потекнуваат. За жал!
Јас имам наследно, не темни туку подуени, фактички масни перничиња и веќе некое време се мислам за операција, зашто само тоа е решение. Ме предомислува само дека е со целосна анестезија. Зашто темни се покираат со шминка, а вака подуени џабе е се, ништо не ги покира.
Мене не ми се подуени ама па темни темниии... Спиена, неспиена, одморена или не, ги има. И 9 саати да спијам, најсвежа да сум, тука си се.
Јас мака си мачам со екстремно темни подочници. И сега само меркам некој зафат да ме решат. Пошо го пресуши лицето со шминка и пак не е покриено. А ме прават да изгледам 10год постаро.
Земи од ова погоре што го објавив. Јас само три дена ставам,и мислам,како подобро да е 500ден.во Зегин го купив. Сигурно подолго треба да се користи
Ќе го пробам. Јас од ниедна крема не видов ефект, за моите подочници спас е умерено спиење ни предолго ни премалку а јас тоа 5 пати во година го постигнувам. Сите од малку кај мене се јавуваат и од повеќе спиење, ако неколку дена сум со малку сон потоа надокнадувам мислам тогаш ми се највеќе изразени. На Геровитал се на природна база, имам крема и гел за лице користено, можеби и ова ќе се погоди.
Утре веднаш го купувам и ќе споделам кајтебе дали се темни бидејќи кајмене се, ставав и зелен чај од кесичката врз очите и некако има ама и нема.