Ништо страшно. Штом е со кофеин, сигурно е добра. @eli25 еве ѕирни ја и оваа крема, може ќе ти заврши работа. Јас сум генерално задоволна од сè што сум користела од Лавера, верувам дека е добра и кремава. Би ја имала предвид кога ќе ја потрошам моменталната крема што ја користам.
Крема е, јас моментално ја нанесувам навечер, наутро ставам една за хидратација. Ама понекогаш и наутро ставам кога сум помалку спиена.
Кај мене се изгубиа за едно 60% да кажам.Зависи и дали ти се генетски,дали пиеш доволно вода,да не си анемична.Има повеќе причини од што се појавуваат.Во секој случај кремата е одлична.
Од секогаш ги имам, колку и да спијам и сум одморена, се познаваат. Добро што не се како отоци туку само потемни кругови. Вода кога како пијам, некад и не пијам доволно, а анемична не сум. Треба да пробам, плус и со почесто пиење вода па да видам дали би имало ефект.
Зедов вчера една од ДМ на Балеа, денес ја ставив. Ама уште ја тестирам, па ќе пишам баш како ќе се покаже.
За подочнаци е.Со рол он е внатре.Ставам наутро и навечер.Можеш и во фрижидер да го чуваш за да има поубав ефект.
Го земав сега, фала На Лавера во Белина ја немаат кремата , ми рекоа само онлајн , ама и онлајн не ја гледам. На др.место има Лавера или дајте ми некој друг предлог со сличен ефект?
Во ДМ да видиш дали ја има, или во Космо. Мислам дека и во двете имаше Лавера козметика, само не знам колкав дел од линиите држат.