Дали некој ја пробал од Eucerin кремата за подочници? ве молам за искуство имам 18 година и сакам да пробам
јас имам кога сум ненаспана и коа ќе станам од спиење таква умрена мртва у фацата и го покривам со пудра па со коректор и ги затскриам така
па вака девојки јас си имам проблем со подочњаците од одамна ,ставав пудра коректор ништо не помагаше .. но вчера ми текна да си ставам лед на очите,земав од фрижидерот и го ставив на очите вените веднаш ми ги снема после тоа земав 1 компир го излупив и по 1 кругче си ставив под очите .Кога ги тргнав имаше што да видам од подочњаците ни трага ни глас после толку долго време се спасив од нив пробајте нема да зажалите
Како да направам сок од крставици? или има негде по маркетиве таков сок? [/quote] Па, јас од видеото слушнав дека се меша со вода избленданата краставица. Инаку, многу добра идеја е! [/quote] Јас заборавив дека имам соковник а блендер немам , така да ќе пробам , па да видам шо ќе излези [/quote] Уште подобро со соковник. Нема да е потребно со вода да го мешаш. [/quote] уффф можи е подобро ама ништо не излезе од крстајцава ич вода не пушти, само во корпата излезе измиксана , па сега во вода ја оставив да видам шо ќе излези
Изгледа не си ја земала толку свежа... гледај да бидат тазе, мене ми испадна со тазе краставица од соковникот.
Бидејќи имам малку подочници и не ми се допаѓаат,посебно кога не сум одморена премногу се познаваат,решив да го пробам рецептот природен за подочници што го прочитав на некоја страна за убавина. Немам свежо нане ама затоа имам сушено.Ми текна да направам чај,го процедив ја исцедив водата од нането,го собрав и го измешав со маслиново масло.Од тоа ставив под очите и држев не повеќе од 5 минути(зошто нестрплива сум ) дефинитивно имаше резултат добар,ми помогна и пак ќе го повторам истото.Сакам да го пробам и тоа со компирот,ќе ве известам како било со тоа.
кизне каква беше , ама сепак излезе нешто сега ми се замрзнувач па се мислам кога да ги извадам па ќе кажам шо резултати ќе има
[/quote] Ништо кај мене ни ова не помогна [/quote][/quote] Некаде прочитав дека и компир исечен на парчиња помага, пробај тоа.[/quote] Пробар и со компир и помогна малце , ама другата ден пак исто
на мене ми помогнаа ладни облоги од нане или камилица, и најважно: си ставив ред во спиењето- 8часа НОЌНО спиење. Значи, немав свежо нане и камилица, па си варев чај (од оние купечките во кесички) еднаш од нане, па следен пат од камилица, чајот си го пиев а кесичките ги ставам малце во фрижидер да се изладат па ги ставам на/под очи околу 5 мин максимално искористување на чајот Пробував производи од авон, не ми беа корисни ама ИЧ
ас и моите подочнаци уфф колку се сакаме ама никогаш не ме оставаат сама..многу ги мразам веќе ми здосади од нив ..се имам пробано..де лажичка од фриждер де краставица де кесичка од чај де некој маски и др 100 работи и никако да ги снема мани тоа ни со коректор не се покриваат убаво
Ве молам помогнете ми имам подочњаци не ми се многу темни, но како потечени ми се иако доволно спијам како да ги отстранам ?
Единствениот начин кој ми помогнал со подочниците е Зоган масажата на лице. Секој може да је направи сам и не одзема многу време. Резултатите се видливи за само една недела.
Да, за тоа станува збор. Го подобрува тонусот на кожата, тенот е изедначен и се намалуваат темните кругови околу очите. Обиди се, нема што да загубиш. Но, прво лицето и вратот намачкај ги со кремата за лице што ја користиш, за да не ја тегнеш кожата.