Подуваност на стомакот

Discussion in 'Канта' started by sara18, May 9, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sara18

sara18 Истакнат член

значи јас немам проблеми со тежината, немам ни сало, но многу се нервирам откога јадам стомакот многу ми се дува. посебно тоа го забележувам накај пладне, значи после ручек буквално стомакот ми е издуван. инаку немам спојлери воопшто, немам сало на стомакот едниствено многу малку на долниот дел на стомакот ама тоа не можам со ништо да го тргнам и вежбам постојано, трчам ама едноставно тоа ми се гени. незнам што би можело да се направи, наутро стомакот ми е даска, а до вечерта како бремена жена :worried: и на исхрана пазам, гледам да не внесувам јагленхидрати навечер, пијам зелен чај, лимони, кафе, не јадам леб, сендвич не сум пробала којзнае од кога, благо така по малку еден ред два чоколадо од стрв. и сепак џабе што немам стомак, кога јадењето ми прави да имам :doh:

2. femina90

femina90 Популарен член

jadi aktivia,pij zelen caj...toa go regulira metabolizmot i go pomaga varenjeto

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

4. sara18

sara18 Истакнат член

пијам и зелен чај и јогурт за регулирање на варењето на храната. и немам јас проблем со варењето на храната, имам редовна столица, ама и подуван стомак :worried:

5. bilkata

bilkata Администратор

Thread Status:
Not open for further replies.