значи јас немам проблеми со тежината, немам ни сало, но многу се нервирам откога јадам стомакот многу ми се дува. посебно тоа го забележувам накај пладне, значи после ручек буквално стомакот ми е издуван. инаку немам спојлери воопшто, немам сало на стомакот едниствено многу малку на долниот дел на стомакот ама тоа не можам со ништо да го тргнам и вежбам постојано, трчам ама едноставно тоа ми се гени. незнам што би можело да се направи, наутро стомакот ми е даска, а до вечерта како бремена жена и на исхрана пазам, гледам да не внесувам јагленхидрати навечер, пијам зелен чај, лимони, кафе, не јадам леб, сендвич не сум пробала којзнае од кога, благо така по малку еден ред два чоколадо од стрв. и сепак џабе што немам стомак, кога јадењето ми прави да имам
пијам и зелен чај и јогурт за регулирање на варењето на храната. и немам јас проблем со варењето на храната, имам редовна столица, ама и подуван стомак
Темата е заклучена затоа што веќе постои иста: zdravstveni-problemi/help-opstipacija-i-duenje-na-stomakot-t451/