Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Под сенката на врбите

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 8 март 2012.

1. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    Девојки, да не знае некоја како умре Елиф да ми каже? Фала :)

2. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.928
    Луѓе, денеска ја фатив реприза и сега нели почна.
    Како умре Елиф, затоа што видов дека ја нема а и Омер кажуваше како ќе успее со одгледување на детето? :o
    Што ќе се случи знаете, па нели беше главен лик... :wasntme:

3. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Koлку што загледав отиде на болница и се породе. Ја роди керќичката ама не ни ја прегрна. Имала тежок пораѓај и умрела. Колку што сфатив.

На Majuv4ence13 и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  4. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Жал ми е за Елиф.Скоро сите главни ликови изумреа и серијата не ми веќе интересна.

5. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Умре затоа што имала некоја болест и било ризично да раѓа деца.

Мене серијава ми е интересна, ја гледам од почеток и во првите епизоди наликуваше на Горка љубов , но сега воопшто не е така + мислам дека Под сенката на врбите е снимена пред Горка љубов

6. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    многу убав крај ќе има серијава обожавам такви серии со многу убав крај :)

7. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Како ќе заврши серијава? Во последно време ми стана интересна и ја загледав. Многу ми е слатко девојчето Елиф, душиче, а Омер не ја ни погледнува, знам дека го потсеќа на Елиф но нема никаква вина девојчево за тоа што се случило. Сепак е спомен од неговата сакана.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Cielo5

Cielo5 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    98
    Еве што ќе се случи во иднина:
    Серијава ќе потрае бааги бидејќи сега целата работа во принцип ќе се врти околу Јилмаз и Филиз. Голема улога ќе има и Џем кој е тежок психо кој ќе стане опседнат со Филиз а понатаму ќе се открие и дека е убиец. Омер ќе свати дека ќерка му е најголемата душичка што постои и ќе си ги среди односите со неа, исто така ќе се дознае дека Фериде била стомача танчларка и ќе настанат фрки но сепак на крај Омер останува со неа. Во меѓувреме Јилмаз ќе запознае девојќа која ќе му е мила и која ќе има рак на мозок и поради тоа ќе треба да се венча со неа. Настануваат многу пресврти, поради замките на Џем Омер оди во затвор, подоцна и цело семејство Текинер се преселува во малото на Јилмаз па Омер и Јилмаз се спријателуваат. Филиз е трудна од Јилмаз но сите мислат дека е од Џем, ќе се случи настан каде Џем ќе ја киднапира Филиз при што ќе настане и пресметка со орижје меѓу него и Јимлаз, нмо на крај се си завршува среќно и весело, Филиз има 3 деца со Јилмаз си живеат среќно и весело. Како и секоја серија со среќен крај :))

9. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    840
    Допаѓања:
    404
    Ќе имаат деца Селма и маж и? Многу ми се мили, ги мислам :P

10. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    2.038
    Meне пак малата Елиф ужасно ми оди на нерви :puke: . Разгалено детиште.

11. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    и на мене ана сакала он тостот од продавницата кај баба и епа така е кога го чуваата детето луге без став и кога му се допушта да прави што сака.....

На lulutik му/ѝ се допаѓа ова.
  12. lulutik

lulutik Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Ne mi se dopaga ovoj film, me nervira ednostavno, pravo go menam kanalot
    :envy:

13. SkarletOHara

SkarletOHara Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.887
    Лелееее многу ми е слатка и мила, па дете од 4 години не смее да каже што му се јаде :D Ауу ако ова е разгалено не знам што ќе кажете за денешниве деца прави ѓаволчиња се :devil:

14. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Може некој да ми каже што се случува во последниве 5-6 епизоди ?

15. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    па добро нека каже ама па она е претерано разгалена...

16. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.570
    Дали некој знае како ќе се открие дека Јилмаз не е виновен и дека сето тоа го направил Џем, бидејќи видов во следнава епизода Јилмаз ќе биде во затвор иако имаше доказ од сигурносната камера на сефот каде што стоел пиштолот со кој е пукано во Омер? :?: :| |(

17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    И аман што ке се случи? Само околу едно исто се вртка |(

18. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Ај ако сака некој да ми каже како ке го откријам џем за сето тоа што го направи...

19. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Џем ке ги осиромаши скроз и кога куќата ке им се продава тој ке ја купи и ке се всели таму со мајка му.А господава ке бидат сиромашни и ке се преселат во тенеќе мало.Тогаш Омер ке каже: Јулмаз беше цело време во право.Тогаш Филиз ке рече: ке го прифатам бракот на Џем (кобајаги) за да можам се што ни зеде да си повратам назад. Потоа ке дознае дека тој е психопат и дека си го убил и татко му. Ке ја киднапира а Јилмаз и Омер ке одат да ја спасат.Ке го затворат ама ке избега од затвор. Јилмаз ке се вери со онаа Асли кога ке разбере дека има тумур на мозок , од жал. Ама таа ке се оперира и ке се опорави. Јилмаз ке знае дека Филиз е бремена ама ке мисли дека дека е од Џем детето. И кога ке биде денот на свадбата со Асли, старата Хандан ке ја разубедува Алси да не се мажи со Јилмаз оти тој и припаѓа само на Филиз и дека таа е бремена од него. Таа му вика и на Омер: Јас ви ги растурив животите на двајцата јас морам да ги смирам Филиз и Јилмаз. На денот на свадбата Јилмаз ке замине кај Филиз.И ке ја породи таму на чифликот. А онај Џем пак ке ја киднапира Филиз ама Омер и Јилмаз ке го бараат, ке дојде и полиција и тој сам ке си пука во глава. Фимот завршува со свадба се земаат фериде и Омер и по предлог на Омер и Филиз и Јилмаз се појавуваат како зет и невеста иако се венчани пред тоа ама без свадба. Крајот е ,сите ликови се на излет после 5 години. Филиз и Јилмаз го имаат 2 деца и му кажува дека повторно е бремена со трето, Фериде и Омер освен Елиф имаат уште едно девојче,Салих и сестра му на Јилмаз освен Ахмет имаат уште едно машко,и оној Али и Сема што немаат деца исто така е бремена.Ке ти пуштам еден бугарски линк ,ако ги разбираш можеш да ја гледаш последната епизода http://www.youtube.com/watch?v=hJkKeNTV ... ure=relmfu

На Arianna, RIRIFENTY и ocila им се допаѓа ова.
  20. cocence

cocence Активен член

Се зачлени на:
    13 септември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Знае ли некој уште колку епизоди има до крајот :)