Под сенката на врбите

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 8 март 2012.

1. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    Девојки, да не знае некоја како умре Елиф да ми каже? Фала :)

2. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.926
    Луѓе, денеска ја фатив реприза и сега нели почна.
    Како умре Елиф, затоа што видов дека ја нема а и Омер кажуваше како ќе успее со одгледување на детето? :o
    Што ќе се случи знаете, па нели беше главен лик... :wasntme:

3. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Koлку што загледав отиде на болница и се породе. Ја роди керќичката ама не ни ја прегрна. Имала тежок пораѓај и умрела. Колку што сфатив.

На Majuv4ence13 и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  4. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Жал ми е за Елиф.Скоро сите главни ликови изумреа и серијата не ми веќе интересна.

5. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Умре затоа што имала некоја болест и било ризично да раѓа деца.

Мене серијава ми е интересна, ја гледам од почеток и во првите епизоди наликуваше на Горка љубов , но сега воопшто не е така + мислам дека Под сенката на врбите е снимена пред Горка љубов

6. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    многу убав крај ќе има серијава обожавам такви серии со многу убав крај :)

7. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Како ќе заврши серијава? Во последно време ми стана интересна и ја загледав. Многу ми е слатко девојчето Елиф, душиче, а Омер не ја ни погледнува, знам дека го потсеќа на Елиф но нема никаква вина девојчево за тоа што се случило. Сепак е спомен од неговата сакана.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Cielo5

Cielo5 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    98
    Еве што ќе се случи во иднина:
    Серијава ќе потрае бааги бидејќи сега целата работа во принцип ќе се врти околу Јилмаз и Филиз. Голема улога ќе има и Џем кој е тежок психо кој ќе стане опседнат со Филиз а понатаму ќе се открие и дека е убиец. Омер ќе свати дека ќерка му е најголемата душичка што постои и ќе си ги среди односите со неа, исто така ќе се дознае дека Фериде била стомача танчларка и ќе настанат фрки но сепак на крај Омер останува со неа. Во меѓувреме Јилмаз ќе запознае девојќа која ќе му е мила и која ќе има рак на мозок и поради тоа ќе треба да се венча со неа. Настануваат многу пресврти, поради замките на Џем Омер оди во затвор, подоцна и цело семејство Текинер се преселува во малото на Јилмаз па Омер и Јилмаз се спријателуваат. Филиз е трудна од Јилмаз но сите мислат дека е од Џем, ќе се случи настан каде Џем ќе ја киднапира Филиз при што ќе настане и пресметка со орижје меѓу него и Јимлаз, нмо на крај се си завршува среќно и весело, Филиз има 3 деца со Јилмаз си живеат среќно и весело. Како и секоја серија со среќен крај :))

9. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    401
    Ќе имаат деца Селма и маж и? Многу ми се мили, ги мислам :P

10. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    915
    Допаѓања:
    2.038
    Meне пак малата Елиф ужасно ми оди на нерви :puke: . Разгалено детиште.

11. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    и на мене ана сакала он тостот од продавницата кај баба и епа така е кога го чуваата детето луге без став и кога му се допушта да прави што сака.....

На lulutik му/ѝ се допаѓа ова.
  12. lulutik

lulutik Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Ne mi se dopaga ovoj film, me nervira ednostavno, pravo go menam kanalot
    :envy:

13. SkarletOHara

SkarletOHara Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    1.227
    Допаѓања:
    2.887
    Лелееее многу ми е слатка и мила, па дете од 4 години не смее да каже што му се јаде :D Ауу ако ова е разгалено не знам што ќе кажете за денешниве деца прави ѓаволчиња се :devil:

14. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Може некој да ми каже што се случува во последниве 5-6 епизоди ?

15. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    па добро нека каже ама па она е претерано разгалена...

16. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.564
    Дали некој знае како ќе се открие дека Јилмаз не е виновен и дека сето тоа го направил Џем, бидејќи видов во следнава епизода Јилмаз ќе биде во затвор иако имаше доказ од сигурносната камера на сефот каде што стоел пиштолот со кој е пукано во Омер? :?: :| |(

17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    И аман што ке се случи? Само околу едно исто се вртка |(

18. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Ај ако сака некој да ми каже како ке го откријам џем за сето тоа што го направи...

19. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Џем ке ги осиромаши скроз и кога куќата ке им се продава тој ке ја купи и ке се всели таму со мајка му.А господава ке бидат сиромашни и ке се преселат во тенеќе мало.Тогаш Омер ке каже: Јулмаз беше цело време во право.Тогаш Филиз ке рече: ке го прифатам бракот на Џем (кобајаги) за да можам се што ни зеде да си повратам назад. Потоа ке дознае дека тој е психопат и дека си го убил и татко му. Ке ја киднапира а Јилмаз и Омер ке одат да ја спасат.Ке го затворат ама ке избега од затвор. Јилмаз ке се вери со онаа Асли кога ке разбере дека има тумур на мозок , од жал. Ама таа ке се оперира и ке се опорави. Јилмаз ке знае дека Филиз е бремена ама ке мисли дека дека е од Џем детето. И кога ке биде денот на свадбата со Асли, старата Хандан ке ја разубедува Алси да не се мажи со Јилмаз оти тој и припаѓа само на Филиз и дека таа е бремена од него. Таа му вика и на Омер: Јас ви ги растурив животите на двајцата јас морам да ги смирам Филиз и Јилмаз. На денот на свадбата Јилмаз ке замине кај Филиз.И ке ја породи таму на чифликот. А онај Џем пак ке ја киднапира Филиз ама Омер и Јилмаз ке го бараат, ке дојде и полиција и тој сам ке си пука во глава. Фимот завршува со свадба се земаат фериде и Омер и по предлог на Омер и Филиз и Јилмаз се појавуваат како зет и невеста иако се венчани пред тоа ама без свадба. Крајот е ,сите ликови се на излет после 5 години. Филиз и Јилмаз го имаат 2 деца и му кажува дека повторно е бремена со трето, Фериде и Омер освен Елиф имаат уште едно девојче,Салих и сестра му на Јилмаз освен Ахмет имаат уште едно машко,и оној Али и Сема што немаат деца исто така е бремена.Ке ти пуштам еден бугарски линк ,ако ги разбираш можеш да ја гледаш последната епизода http://www.youtube.com/watch?v=hJkKeNTV ... ure=relmfu

На Arianna, RIRIFENTY и ocila им се допаѓа ова.
  20. cocence

cocence Активен член

Се зачлени на:
    13 септември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Знае ли некој уште колку епизоди има до крајот :)