Спојлер на денот на свадбата Хандан ке ја повика Асли да разговараат и ке ја разубедува да не се мажи со Јилмаз оти тој ја сака Филиз ама Асли ке одбие.На свадбата Хандан ке отиде во хотелот и пак ке збори со Асли тогаш ке и каже дека Филиз носи дете од Јилмаз.Филиз ке разбере дека мајка и отишла на свадба и таа доаѓа да ја праша што бара тука а Хандан и каза дека морала да и каже на Алси дека носи дете од Јилмаз.Асли кога ке ја види Филиз во хотелот ке се онесвести и ке ја однесат хитно на операција.После операцијата кога ке ја оснесат дома таа ке му казже на Јилмаз дека Филиз носи негово дете и Јилмаз ке отрча по Филиз.
Навистина и јас се зачудив на реклама.Илмаз такаа погледна кон повредената девојка,што милсма дека е Филиз.Ама нема да е . Нели?
Спојлер Ke им го киднапира детето и ке го чува во една куќа,после ке ја викне и филиз и таа ке оди. И после со пиштол ке ги носи некаде ама ке му дојде полиција од сите страни и тој наместо Филиз ке си пука во глава.
Леле значи овој Џем е стварно голем психопат овој директно треба да се убие ѓубре ретардирано А оваа Асли страшно ме нервира се прај наивна демек таа му дозволи на Јилмаз да биде со Филиз мочла демек Јилмаз планираше засекогаш со неа да биди...Тој си мислеше да се излечи и ќе ја остави..Исто така неможам да ја смислам мајка му на Јилмаз ептен лигава неможам да ја поднесам се запнала во Асли да и биде снаа....Син и и вели Не ја сакам таа Асли та Асли
Значи од маникјаков Џем се нема мкрај... Добро е,добро сега (веројатно денес) сите ке се спасат од него. Спојлер ке си пука во глава
Cе моли Cител после серијава нешто поинтересно да даде, ама навистина, па доволно е на Tурски серии или евентуално глупави турски серии Eзел заврши, 3етот исто, оваа е при крај, баш сум љубопитна што ќе даваат следно Јас до крај на Бурни времиња гледам, кога ќе заврши, Сител нема да ми текне да пуштам, ако во скоро време не се даде нешто интересно
Крајот ќе биде сличен како на зет домазет.Сите заедно ќе бидат излезени во природа и филис ќе каже дека е бремена
девојки не сакав да отварам тема за серијава да ви ја кажам Tуба Бујукустун има нова улога во една серија што ме заинересира не е уште почната се вика за 20 минути http://www.youtube.com/watch?v=XgsWPMz5k2o