На крај близнаците се најголемите шармери Johnny Depp, Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Tupac Shakur, Kanye West, Morgan Freeman, Mary Kate & Ashley Olsen, Paul McCartney, Clint Eastwood, Bob Dylan, Donald Trump, Neil Patrick Harris, Anne Frank (родени на исти ден), Adriana Lima (родени на исти ден)...
Не знам каде го најдовте Хитлер овен кога бил бик Born: April 20, 1889, Braunau am Inn Овен: 20/21 Март - 19 Април; ако е роден ден подоцна значи е бик. Да нема забуни повеќе . Овен бил Чарли Чаплин инаку
Вага Мојот најсакам Еминем Ашанти Ашер Кетрин Зета Џонс Мајкл Даглас Наташа Беквалац Лепа Брена Лил Вејн Гвинет Палтроу Брижит Бардо Моника Белучи Хилари Даф Бранко Црвенковски Ким Кардашијан Ана Николиќ Драган Бјелогрлиќ И други...
Стрелец Вуди Ален ,Луси Лиу,Ози Озборн,Аманда Сејфрид,Тајра Бенкс,Џеј Зи,Џон Малкович,Џенифер Конели,Џејми Фокс,Мила Јовович,Кристина Агилера,Бред Пит,Кејти Холмс,Скарлет Јохансон,Тина Тарнер,Били Идол,Џими Хендрикс,Брус Ли,Џани Версаче,Волт Дизни,Ким Бесинџер,Џим Морисон ,Нострадамус...
Џенифер Конели а, знаев дека има нешто познато, најс И Нострадамус бе И да не сум оффтопик, лав, мноогу познати, јас би ги издвоила Наполеон, Хенри Форд, Бернард Шо, Алфред Хичкок, Џеки Оназис, Мадона, Нил Армстронг (астронаутот), Кастро, Робеерт Де Ниро, Дејвид Духовни (Калифорникејшн ), Едвард Нортон (мммм), Шон Пен, Роман Полански, Били Боб Торнтон бе , Шарлиз Терон, Кулио.....многу се, сите сме фаци (Се шалам секако )
Тоа ти го реков затоа што е родена на 21 Јуни, а Близнаците завршуваат на 20-ти. Може таа самата сака да се кажува близнак, многу ракови не си го сакаат знакот, ништо чудно Мене лично таа не ми личи на близнак, сите близнаци ми се опуштени и безгрижно делуваат, таа е некако резервирана и стегната. Ама може таква е поради тоа што Марс и е во Јарец. Може временската зона била таква и навистина сонцето се задржало во Близнаци подолго време, ама јас пак се сомневам