Епа право да ти кажам мене воопшто не ми се допадна.Имаше гужва и чекавме можеби 20 минути да се ослободи маса,чекавме малку долго и за тие панкејк ладни ни ги донесоа на крај.За три такви порции,кока коли две и лимонада дадовме 970 денари и тоа чоколадо има вкус на најевтино чоколадо,и колку се малецки само тие панкејк како 5 денари и скапо е искрено.Пишман аџија бевме со другарката.Така се излажавме видовме на Инстаграм и ајде да одиме хахаха
Ова во Тетово е поефтино од скопското ама и помалку квалитетно ми се виде.. Во СК ние кога бевме услугата беше катастрофа.. чекавме околу 45-50мин за палачинките, убави беа не викам не ама за тие цени ми се видоа скапи.. Персоналот нељубезен.. Јас сакав да нарачам друга палачинка и прашав дали може да се изостават кивите, ми рекоа - па не знааааммм.. не може веројатно, така одат.. Му реков на дечкото да оди да праша, не знам дали праша ама ми рече дека не можело Еве баш сликнав нешто од менито, праќав на една другарка.. Искрено, би седнала пак само ако нешто ме чешкаат парите и за чоколадото.. Патем, тие мини палачинките се 3 пати подобри во Флафи.. Спојлер: Слики скопје За споредба .. во тетово вафлето на стапче е 80ден а во Скопје е 180, суши палачинката 220vs 170 ден Спојлер: Слики тетово