И покрај тоа што ми стојат на биро, со оглед на тоа што не се готвени дома, претпоставувам дека треба тука да ги постирам. Наутро по едно, како апчињата од баба ми, за убав ден
Tower burger од Pax Homemade burgers во Космос и кафе од Старбакс. Прв пат пробувам кафе од тука да бидам искрена не ми текнува што точно нарачав.Не дека е лошо кафево ама искрено е преценето.Не знам зошто толку паѓање у несвест по него и трескање од земја за тој бренд коа скоро ми е како и секое друго испиено кафе.За цената од 6-7 евра ич муабет да не праам.
Ме убивте со сликите, ми се насолзија очите.. Е не сте фер, дефинитивно! Да не бидам офтопик, единственото јадење што го имам сликано..Немам навика да чкрапам, одма му се нафрлувам.. La Casa- Битола
Од денес. Јагнешко, спанаќ,компири и сос со грозје.Наспроти риба Десерт шампањ сладолед со пуканки(многу други ситнурии плус). Наспроти повеќе врсти кашкавал, порција овошје со потпечени бадеми и ролат.
Еј, погодена тема за мене Ако можете пишувајте од каде се сликите и ние да уживаме Цезар салата и фурнаринки од Гала И тост, помфрит и фурнаринки со кашкавал - Горки Цезар и фурнаринки од Национал Цезар од Фиренца : И не знам како се викаа од овие, од Амигос Имам уште ама нема место, уживајте сега со овие