@Winter Lady Ме утепа со Босиљанката. Ту ама ми е криво шо не јадев бреј бреј, ама прејадена бев хаахахах Здравје следено идење во Босилово ќе ја замезам Даскава е Моја Куќа на Групер шо беше, абе одлична даска ептен позитивно изненадена.
@ludoto19 Ти се придружувам за она со 'Босиљанката' Откако и го видов постот на Винтерка, ја сонувам Затоа би ја замолила да сподели за што всушност се работи и каква е на вкус? @Winter Lady
Тоа е нешто како пица типична за Босилово, нивен некој специјалитет, знам само дека е превкусна штета многу криво ми е што не ја дегустирав
Еве јас ќе одговорам Босиљанката е со пилешко, кашкавал, габи и некои зачини кои ја прават превкусна. Исто да ја пробате и пица Голд-затворена, пребогата и вкусна.
Пицерија Парк е позната баш по неа, никаде на друго место не ја прават. И јас ќе го терам вереникот да одиме викендов ми направивте лиги, а мојот едвај чека Ај да не бидам офф, иако во домашна атмосфера, сепак е купено.
@ludoto19 Незнам кога си идела и зошто не си ја пробАла, исто и грнето им е многу вкусно, ама следен пат обавезно пробај ја, многу заситува, и превкусна е мал збор за неа.Исто е како пастрмајлијата само со подобар вкус ама нема таква во Струмица на други места..Има стек, кашкавал, шампињони, свежи пиперки малку ситно сецкани,а некогаш има и магдонос.Има и свинска со сланина пишува на менито, сигурна и таа е превкусна, ја немам пробано.Зачини незнам какви има ама многу е убав и кашкавалот.И кечапот им е превкусен, густ.А тек крцкавата коричка, ауф.Само многу ја полнат а одоздолае тенко тестото и се распаѓа.Абе Самерка не ја сонувај и цртај туку дојди пробај ја.Сигурно си од Скопје ама кога ќе ти се укаже прилика.Извини што сега дури одговарам, не ми стигнала нотификација.Дафии апни и за мене хаха.Само немој да ја сликаш за да ја објавиш овде, да не те познаам хаха.Посебно со блиц не сликај Или ќе ме натераш и јас да одам. Еве на фб нa страната има сликикако изгледа свинската, пишува со сланина а има печеница.Сигурно ја прават кога како. Оваа е голдот ја најдов Дафии, со што е таа полнета ? Ако е проблем што ги поставив сликите бриши ме Реин, не ги поставив за да собирам лајкови.
@Winter Lady мислам дека беше со шунка,кашкавал,сланина,врат, к.краставички, печурки. Ова ми е на ум. Ама превкусна е и таа. Таму се вреди да се проба.
Сега и фб ке ти го дадам во лп да разгледаш има некои слики околу 25-26 малку се ама погледни.Што ми требаше може не ми требаше, ама тоа е кога нонстоп шетам по темите за јадења и моирецепти и разнобезобразни кулинарски страни.Штета грнето го немат сликано.Со погачата па тоа па.Дафии ке ја пробам и таа пица Голд, ти ја проба или сеуште не .. сега сакам свинската да ја пробам.И с се сакам да пробам ама нонстоп си јадам тоа што навкусно ми се гледа (грне и босиланка) Можам уште да редактирам Самерче, да ги тргнам сликите хаха.