Елизабет 2000 пица(пршута,сланина,врат,кечап,сусам,кашкавал,печурки) плус многу кечап додавав Локација Елизабет
Сирење „Старо Скупи“- биено сирење растопено на скара, завиткано со сланина. Внатре има парче зелена и парче црвена пиперка. Што да ви кажувам, човек прсти да си излиже!
@trixy Локација? Потсетник за сите, пишувајте ги локациите, да не мора вака офф-топик да прашуваме кое каде е
Grilled cheese со шунка/ кулен се сендвичите и обична зелена салата како гарнир, и помфрит како додаток со салца и кари сос. Од Горки.
Рaвиоли (кашкавал, сирење, павлака, и посебно пармезан) Толку ми стана омилено ова незнам во кој маркет во Струмица ги има и дома да си ги правам. Ме интересира внатре тоа кафеавото што е толку е вкусно.
Јуху, никогаш ги немав видено, сега ќе си ги направам со друг сос дома некој со томатело.Фала ти многи срцка си еј, ако знаеш каде ги прават убаво во некој ресторан кажи ми
Да ти кажам искрено не сум им некој љубител,ама ги имам гледано , каде што стојат тестенините ќе ги најдеш.