@Winter Lady стално посетуваме едно исто место. Па немам што да сликанм. А и не ми дава мм да вадам телефон на маса. Веднаш обраќа очи.
Ретко ставам слики во темава, иако често јадам надвор. Причина, гурман човек едвај чека да му ја донесат храната, па да и седне, ретко уметнички слики ако не е цела трпеза. Ето, да ставам нешто, патем и на @duffi и @Winter Lady да има дадам понекоја идеја за во Струмица. 1. House of Manaki, Битола. 2. Ла Вита, Струмица. 3. Happy bar and grill, Сандански. 5. Мезе бар Јагода, Битола. 6. Под Оревчето, Струмица.
Продолжение, не собира сè. 1. Ресторан Боко, Гевгелија. 2. Joy, Поликастро. 3. Ѕвезден Океан, City Mall, Скопје. 4. Тинејџер, Струмица. 5. Арт Кафе - Апореа, Прилеп.
@senza.parole не е за идејата. Јас една купа ги имам. Само мојот ги има прошетано сите кујни, па после се што видел не влегува и крај. Му велам ти за санитарна инспекција си, ја промашил професијата. П.С Не е кувар.
Знаеш многу време во ла вита немам одено. Мене не ми се допага нешто многу храната. Каде е тоа под оревчето ко од марс да сум падната ? Ми фатија око јадењата во Бт. Рижото со пармезан е ? @duffi Кај има кај нас ваква слатки задоволства ко на сликата од Прилеп ?