Ама пишувајтееее кој ресторан, каде... И ние другиве да знаеме ако ни се допадне некое јадење каде да одиме
Што има врска странство или не. Јас досега се што сум ставила е во странство па пшувам локација. Hard Rock, Копенхаген.
Закуска за 5 души. Имаше 4 или 5 различни сосчиња, компири печени со топен кашкавал, пилешки прсти, пилешки крилца, прстења кромид аааам и тоа горе во тањирчето на среде беа некои лути закуски како ролнички со зеленчук и чили. Убаво беше и доволно за 5мина. Сите пробавме од се и таман не застрви за другиот дел. Хамбургерите не им ги препорачувам.
Малку се убацувам @kanella ама @zhap4e и јас имав можност да пробам нивни јадења и се беше одлично. Штета што немам слики. Начосот ми беше врв. Ско имаш можност некаде да влезеш нека не биде само на пиво. Општо и атмосферата е одлична.
Да, знам. Сум била во неколку од нивните локали низ Европа, ама ,мене по ме интересираа пахованицине што се? Едните -тркалцата големи се ваљда похован кромид..ама оние,тркалезните од лево... и тоа горе Витамините ме прават... лаком г'з трагедија.
Драги членови, Сите слики ви се која од која поубава, сепак темава нема да има логика доколку не пишувате име на локалот и локација. На тој начин ќе се намалат офтопиците на темава и ќе може да се дискутира за храната, а не на секоја втора слика да се прашува - каде?! Ќе ве замолам за соработка со цел разубавување на темава.. Однапред благодарам за разбирањето..