Мои пријатели поканите за свадба-та ги направија на цд.Веридбата и сите адети ги имаа направено и поминато само со најблиските и после х период решиле свадба да направат .Никој не знаел за тоа,само пристигна цд во убав плик .Јас бев збунет искрено што е тоа , нестрпливо чекавме да видиме што ке се пушти од цд то ...(да разјаснам знаевме од кого е пратено ,не се сомневав на некоја зафрканција или вулгарни и непристојни работи пратено од непознати луѓе).Содржината на поканата беше со слики,и анимации ,еден вид на кратка сторија малце шеговита ,се одвиваа настаните од почетокот на нивната врска до денот за свадбата ....Разбирливо за сите и интересно за гледање со убава музика компатибилна за таков тип на честитка Многу ми се допадна како беше направено и изведено,можеби и дека неочекувано ме изненади мн пријатно.До сега не сум сретнал и слушнал да го имаат направено ова во македонија ,малце повеќе храбар потег (поради оговарањето од баби и тетки .. ) но и онака не се важн мн Предлагам електронска покана за свадба,сите имаат дома п.ц или двд за видат .
Убава е поканата. Само бојата на машничката не ми се допаѓа. Повеќе ми се допаѓа машничка во црвена боја, отколку во таква боја. Твој е изборот. Ако на тебе ти се допаѓа поканата, не се мисли. Нарачај ја.
Coconaut супер е, и мене ми се допаѓа. Јас би ставила лила или розева машничка, ама на вас како ви се допаѓа такви нека бидат
Леле преубава е поканава, може да ми кажеш од кај ги зедовте. Не чека и нас свадба така да си гледам и јас, но оваа ептен во око ми падна преубава е поканата. Поздрав !
тој стил се движат некаде околу 50 ден. мене поканите ми ги правеше Анче од Софи Гифт,жената е вистински уметник,ако имаш некоја конкретна идеја и носиш слика и ти изработува иста покана,бомбони и се друго за свадби
Ова се поканите. Хартијата е бисерно бела, со светкав сјај, сакав да биде едноставно и затоа се одлучив само за прстени .