Здраво поканава е од една страна која ги нарачува обрасциве од Турција но заради короната и големата побарувачка не можат да ја нарачаат... Ме интересира дали можам да ја најдам поканава на друго место освен на профилот на Игор Игор??Оваа ми влезе во очи не сакам друга да бирам..
Прашај во печатници, јас сама си направив картончиња за благодарам на маса, и ми ги испринтаа во една печатница кај Зебра.
Имаш избор на хартија, моите беа 40 ден парче, ама сеа искрено не би давала толку пари за покани. Мислам дека на тоа најмалку треба пари да се даде. Мислам преубави беа и ги прават како ке избереш, али моја препорака не лупај многу пари за покани.
Здраво! Сакав да прашам да не знаете каде изработуваат вакви покани. Мене ми требаат пликот и картичката само.
Женски да ги пофалам Mediadizajn.mk прават преубави покани по ваша желба 10 денари парче плус картичка со коноп уште 2 денари. За 2 дена ми стигнаа.
Дали некој знае каде можам да најдам бисер картон хартија за покани? (Cardstock- стварно не знам под кое име да ги барам во Македонија) и онлајн опција е топ. Фала