Ели поканите се супер, а на машничката во средина ти самата можеш да си додадеш деталче (но и немора)
Па веќе они ми понудија да ми стават цветче -сребресто цирконче на средината,така да -да не се мачам и трошам јас
И мене ми се преубави на Ели поканите! Баш се едноставни и слатки! А за бојата на машничката може твоите, мислам поканите за твојата фамилија да се со циклама, а на зетот со некоја друга боја на пример сина.
Веќе ги зедовме,инаку преубави се ,бојата е преубава циклама ,а и внатре се многу убави така да задоволна сум Инаку золва ми ми искоментира дека џабе циркони,ленти и се,луѓето само ја отварале поканата да видат од колку е свадбата и одма ја фрлале да не им прави ѓубре Љубоморна ваљда дека нејзините беа само обично картонче со текст,а моите поубави
Ели25 ако не ја послушаш Сноу, ќе те истепам, дефинитивно ти даде прекрасен совет . Сноу алал да ти е
Ели и да знаеш дека е љубоморна Еве јас убавите покани не ги фрлам. Едноставно ми е жал. Кога би добила како твојата би си ја сочувала. Најискрено. Ептен е убава, нежна, едноставна, баш по мој вкус.
Ели преубави се поканите Еве некои интересни покани Еве и понежни Мене лично поубави ми се понежните покани, не сакам многу накитени
^ Женска ама си ги одбрала поканиве, секоја чест. Јас сакам да правам вакви , само на лист испринтано, а потоа да ги завиткам. Одлични се
meU, читајќи те по другите теми, за боите на свадбата, би ти предложила да земеш поубава хартија, како оваа на сликата, и тоа ќе е целата декорација а одозгора само панделка во бојата на свадбата.
сакам сама да си ги правам , ама ми треба помош, еве на пример во која печатница да ги печатам , од каде убава хартија дебела или со некој принт на неа ???????/помош
сакам некој убав текст за покана без лјубовни романи и слично , само д ане биде ке стапат во брак ...тој и таа како 3 лице да сме ние , туку ние јас и он ке стапиме во брак...хахахах
^Драги роднини, пријатели, соседи и нека не се навредат оние кои не се споменати. СЕ ВЕНЧАВАМЕ А тоа веројатно и веднаш ви стана јасно штом ја видовте оваа покана со нашите имиња. Веселбата нема да биде формална, па затоа ве милиме не трошете за нова гардероба, туку убаво дојдете си во тоа што го имате (тренерки, пижами, скијачко одело се одличен избор). Така ќе ни дадете можност ние подобро да изгледаме од вас, а и така треба да биде! имете на невестата и младоженецот.