Мене пролактинот ми беше 783 а горна граница според лабараторијата каде што правев е 496. Тоа беше пред еден месец, за некој ден ќе испитам повторно да видам дали делува терапијата.
Па не мора да значи, јас имав резултат приближно како твојот немав ништо, само со достинекс ми се симна за еден месец
Daj boze da nemam nisto mnogu se plasam ama imav golem stres poslednive 3 meseci abortus operacija vospaleni fibroadenomi edno pod dojkata edno do rebrata znacit me cistea na hirurgija so lokaalna anestezija pa sekoj 2 den isto na zivo pa mozit od tolkav golem stres da mie pokacen tebe od sto ti rekoa
Da utre treba da mi dadat uput za skopje i uput za bitola ako uspeat so prioriteten za magnetna rezonanca
Magnetnata rezonanca secira do 3 milimetri ako. adenomot e pod 3 milimetri ne se gleda na mr a moze da prave problemi
Здраво на сите вака пред некое време забележав бел исцедок оод градите при етискање на градите имам детенце од година ипол а го доев самонтри месеци и снемав мелеко дали постои шанса да ми е покачен пролактинот ако некој има слично искуство секој совет е добредојден однапред ви се заблагодарувам
Proverigi hormonite nee nisto strasno i jas imav bela tecnost vo gradite pa pokacen prl 81,47 denes napraviv MR na hipofiza i sve e vo red
Ти благодарам врќе за некој час ќе одам по упат да проверам пролактин и хормони случајно дамне знаете која е цена за проверка и лабараторија која е со најточни резултати
Ne znam posto ne sum od tie gradovi mozis da si naprajs krvna slika normalno i hormoni ispitaj segde e isto i privatno i drzavno kako i da e ako veke tie pokacen ke pokazit