Моја блиска пријателка отвара фризерски салон и сега незнам што поклон да купам???? Ве молам да ми дадете предлози.
Огледало, четки за фарбање, ножици, чешел или она хартија за на гуша што се става што се лепи немам поим како се вика... што сакаш од ова тоа хаха
Гледaм пoгoре сте пишaле нoжици, aмa oчигледнo е декa не им јa знaете ценaтa нa еден пaр oргинaлни нoжици. Инaче мoже дa oднесеш некoе цвеќе, Бaмбус, Кaктус... штo би мoжелo дa и биде декoрaцијa вo сaмиoт сaлoн.
Nozici ne se podaruvaat. Simboliziraat prekin na prijatelstvo. Mozes i ramka za slika sigurno ke saka nekoja zaednicka slika od vaseto drustvo da si ima vo nejzin privaten del.
Јас на моја другарка на отварањето однесив убав часовник со Мерлин Монро, баш беше штосна. Некое слонче, часовник, украс..
Може да и подариш држач за списанија или пак од оние предмети наменети за чување чадори. Во фризерници каде што сум била не сум забележала посебен дел за чадорите, а многу е потребен. Се работи за нов салон и многу работи ќе и бидат од полза.
еден од последните патови кога бев на отварање на фризерски салон донеса подарок 3-5 крпи ама завиени многу убаво. сметам дека ова би било доста корисен подарок. или футрола за алат ~500 денари.
Јас мислам дека намерно не ставаат ѕидни часовници во фризерски салони(барем јас таму каде што одам), бидејќи често се чека и подолго од предвидено и закажано, и доколку ѕидниот часовник ти е пред очи уште повеќе се фиксираш на каснењето и склет фаќа. Не дека не можат да погледнат на рачен часовник и тел. но ѕидниот уште поголема нервоза ствара бидејќи и да не сакаш го гледаш а времето бавно мине. Ова може малку офф, ама и јас не би ставила ѕиден часовник во фризерски салон.
@danichap јас пак кај сум била на фризер па и во козметички салони е имало часовници и тоа баш некои интересни впечатливи кои еве ми оставиле впечаток па затоа и пишав за часовник.
Шо ви е со идеиве дека треба да и го опремите салонот со ножици и прибори? Тоа ми е исто како јас да отварам трафика и некој да ми дојде со пакет мастики, бидејќи ќе ми затребаат. Бонбоњера, добро вино мислам дека е сосема доволно и пристојно.
Можеш Замија да и купиш,викаат дека носело пари и среќа Убав подарок е,нека и е со среќа. Убаво нека и тргне работата.
Другар отвара сервис за коли Што да му купам поклон за отварање?? нешто украс/детал во стил на кола,алат каде можам да најдам???